Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Borderline Kişilik Bozukluğu (BKB) olanlar deneyimlerinizi yazar mısınız?

ramazan er

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaslar borderliyn olan varmı kişilik bozuklugu olanlar sizlerde nasıl bır etkısıvar söyleye bılırmısınız bende asırı öfke prolemı var bırde cınsel kımlık kaybı var

antipsikotik kullanmaya başladıysan sende olan degişiklikleri hissedeceksin yeterki düzenli kullan.
Yan etkiler olacak ilk 1 hafta 15 gün falan. Vücut alışmaya calısacak o ilaca.
Antipsikotikler ilk zamanlar cok agır ilaclar gibi geliyor.
Devamlı uyuyan zombiye dönüştüren ilac gibi zannediliyor.

Askerdeyken bana bu teşhisi koymuşlardı daha sonra PSİKOZ dediler ama benim cinsel kimlik bozukluğu gibi br problemim hiç olmadı

Merhabalar ben de sırf bu yüzden iyi oldum buraya. Borderline Teşhisi konmuş arkadaşlarla birbirimize destek olabiliriz diye düşündüm. Ben de ruh hali değişimleri, ilişkimde en ufak kavgayı ayrılığa getirecek kadar büyütme, kendimi zaman zaman değersiz hissetme, öfke krizleri, saatlerce ağlama, kendimi çok severken bir anda kendime acıma gibi duygu değişimlerinin en uçlarda durumu Oluyor. İntihar edeceğimi sanmıyorum ama bazen aklıma düşebiliyor. Gelecek hayalleri olan, sosyal, arkadaş canlısı biriyim buna rağmen bazen hayattan ve herkesten aşırı soğuyorum

Üst Alt