Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Borderline Kişilik bozukluğu olanlar, deneyimleriniz ve mevcut durumunuz nedir?

Duman6Kestik

Yasaklı Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
0
Kullandiğınız ilaçlar nelerdir?

İyileşme oranınız, şikayetlerinizde azalma var mı?

5 dakika cennet 5 dakika cehennem yaşayan biriyim. Internette arattığimda sürekli bu hastalık karşıma çıkıyor, insanların yüzüme vurduğu bütün belirtiler ben de mevcut

Şu an nörofren ve akineton kullanıyorum unipolar depresyon teşhisi aldım en son

Merhaba ben hiç psikoloğa gitmedim içimde bulunduğum durumu kendim atlatmaya çalışıyorum

Ben çok çekingen biriyim ve dışarda rezil olurum saçma birşeyler söylerim diye insanlarla pek muhabbete girmiyorum ve gündüz yaptığım her hareketten utanç duyuyorum ve anlamsız bir acı cekiyorum sabah kalktığımda daha çok oluyor bu sebebsiz utanç ve acı çekiyorum

Birçok arkadaşım oluyor ama ben nasıl olsa bir zaman arkadaşlığımız bitecek diye ben fazla samimi olmuyorum daha yolun başındayken daha fazla onlara alışmadan ben arkadaşlığı bitiriyorum çoğu kez

Samimi arkadaşlarımlaykende sanki onlara yük oluyormuşum gibi geliyor konuşmalarımdan ve hareketlerimden onlarda bunu anladı ve her defasında onlar sen bize yük değilsin demeye başladılar

Bazen bütün arkadaşlarımdan ve insanlardan nefret ediyorum basende hayatı ve arkadaşları çok seviyorum bu bazen saatlik olarak bile değişiyor

Bazen özgüvenim çok yüksek oluyor okulda sunum günüm yaklaşırken bazen yapabileceğime inanıyorum utanmadan bir sunumu yapabileceğimi düşünüyorum ama sonra degişiyor hiçbişey başaramıyacağımı hep her zaman herseyde utanacağımı düşünüyorum

Ben genel itabariyle mutsuz fazla konuşmayan hayatı monoton ve yaşamaya değer bulmayan biriyim ailem hayatta olmasaydı hayatıma son vermeyi deneyebilirdim

Yani size sormak istediğim durumum vahim mi? Bir kişilik bozukluğu var mıdır bende?

Aspirin07
Anlattıkların daha çok sosyal fobi'ye, benziyor; kişilik bozukluğu çok farklı şeyler, vahim olacak ve
endişelenecek bir durum yok, size önerim psikolog eşliğinde psikiyatri tarafından değerlendirilmen olacaktır/Geçmiş olsun...

Üst Alt