Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bordroma göre vergi indiriminden faydalanıyor muyum?

tolgayorgun

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben bu bordro üzerinde yazanlardan kesin birşey anlamadım ben %76 engelli olarak 24 martta işe başladım engelli rapoumu götürmedim fotoğrafınıda atsan yeterli olur dediler daha sonra şubemide değiştirdim yine aynı işteyim fakat başka şube ama ben vergi indiriminden faydalanıyormuyum bilmiyorum anlayanlar söylerse çok sevinirim teşekkürler
j6VjY9.png

79.5 lira ek ödenek alacaksın ama sanki yok gibi personele sorabilirsin

hayır almamışsın yasal kesintiler ve matrahlarda sakatlik indirimi diye yazması lazim

sanırım a 101 de çalışıyorsun alemdağ vergi dairesine dilekçe yazman gerekiyor aradaki farkın hesabıma yatmasını talep ediyorum diye mesaji gordugunde karinca kararinca yardımcı olurum

kardeş alemdağ istanbulda değilmi ben eskişehirde çalışıyorum alemdağ ne alaka ki ?

ikinci derece vergi indirimi alman gerekiyor. tl' ye vurursak 79,50 tl yapar.
yani gelir vergisinden 79,50 tl daha az kesinti yapılacak.
ancak senin vergi indirimine tabi tutulmadan maaşından tüm kesintiler yapılmış.

alman gereken maaş 2023,81 tl.

senin bağlı bulunduğun isyerinin vergi dairesi istanbul alemdağ vergi dairesi alaka bu beni anlasan yardımcı olacağım da

anladım bunu düzelttireceğim inş peki bu benim sgkmada böylemi yansıyor acaba sgkdada engelli personel olarak gözüküyormuyum gözükmüyormuyum bunuda bilmiyorum yani gün sorgulama yaptığımda net bişey gözükmüyor sadece satış elemanı perakende ve APHB sig türü yazmakta

senin gelir vergini daha uygulamaya koymamış işyeri şimdi yapman gereken ne biliyormusun ankaraya gonderdigin tarih ve işyerinin maaşına yansıtmadığı tarihleri arasında ki farkı alemdağ vergi dairesine dilekçe yazarak alman lazım bu konuyla ilgili bi dilekçe örneği paylaşacağım seninle tamam yani arkadaşların dediği gibi 79.50 farkı maaşına yansıtmadığı bordroda gözüküyor zaten

Üst Alt