Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Boşanmalarda babanın sakatlık vergi indirimi devam eder mi?

nevzat76

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]Size bir sorum olacaktı 1.derece engelli çocuğum var sakatlık vergi indiriminden faydalanıyordum geçen ay eşimle ayrıldık çocuğumun velayaeti anneye verildi anne çalışmıyor sosyal güvencesi yok engelli çocuğum için aylık nafaka ödeyeceğim ayrıca benim ssk dan faydalanacak bu durumda sakatlık vergi indiriminden faydalanmaya [/FONT][FONT=sans-serif]devam edermiyim[/FONT]

merhaba

5 yıl önce yazmışsınız,aynı durum şimdi benim başımda.acaba sakatlık indiriminden faydalanıyormusunuz?

Selam arkadaşlar, anne çalışıyor veya çalışmak isterse vergi indiriminden faydalanmak isteyebilir ozaman Baba nın vergi indiriminden faydalanma hakkı yok fakat anne çalışmıyor veya çalışmayacaksa, Boşanmadan sonra Baba nafaka ödüyor ise Vergi indirimine devam eder, rapor süreli ise süre bitiminde tekrar rapor istenir, sürekli ise her hangi birşey yapmana gerek yok.

Üst Alt