Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bose markası işitme cihazı sektörüne girdi

oznisk

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Dünyaca ünlü marka olan BOSE , İşitme sektörüne de el attı . Markanın özellikle ses sistemleri çok başarılı...

Bu cihazın en önemli özelliği kullanıcı, gerekli uygulamaları yükleyerek telefonun dan kendi ses ayarını rahatlıkla yapabilir.
diğer en önemli bilgi FDA Tarafından onaylandığı için , direk üreticiden satın alabilirsiniz . Şu an sadece ABD ve yakın yerlerde satış yapılıyor .
Diğer markalara göre bence fiyatın çok uygun olacağını düşünüyorum. Ses kalitesi ve servisi de çok önemli tabii...

ESTETİK olarak gayet başarılı , Cihaz hafif ve orta derece işitme kaybı olanlar için ayrı fiyat , ileri derece olanlar için ayrı fiyatı var . aşağıda link atacağım , çeviri yaparak inceleyebilirsiniz .

Herkese sağlık günler dilerim

https://www.bose.com/en_us/products...ng-aids.html#v=soundcontrol_hearing_aids_gray

bose markasını biliyorum gayet güzel bir markadı. iştme cihazı içinde siteyi inceledim yurt dışı fiyatı 850 dolar yani şuanda 10 bin tl'den fazla türkiyede 10 bin tl'lik cihazlardan aldığınızda aynı şekilde ses ayarı yapabiliyorsunuz ve işitme cihazında dünya sıralamasında 1. ve 2. sırada olan cihazlar var ayarlarını kendiniz yapabildiğiniz 7000 civarında ben olsam türkiye'de servisi olmayan cihaz almazdım.

Üst Alt