Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Boşuna buşon temizletmeye doktora gidiyormuşuz..?!

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
286
Reaksiyonlar
259
az cok televizyonda altyazili yabanci kanallarda diziler izlerken reklam arasi bi dolasayim diyince gozume carpti
25 liraya kulak temizleme aleti
amanda bi reklamki nasi kullanilacagini gosteriyo cocuk buyuk herkes kulagina tutup guya bi guzel doktorculuk oynuyo
yani bizler buson temizletiyozya bu firrrr vakumla hemencecik hallediyo yerseniz
bunu tip aleminden kimse gormuyomu insanlarin kulaklarin zarar verirmi vermezmi sizler ne dersiniz

dediğin aleti aldım....aldatıcı reklam hava çekim kuvveti çooook düşük..sakın almayın...

cekım kuvvetının dusuk olması ıyı orta sekerlı
ya bıde kuvvetlı olaydı kulak zarımızı havalandırırdı burda bı dılımı cıkarıcam ama modetorumuz benım yuz ıfadelerımı kestı artık yapamıyorum anlatma kabılıyetıme destektı bunlar
eskı doktorum buson temızletmeye gıttıgımde kuvvetlı vakumla temızlerdı bas donmelerınden geberırdım
sımdıkı doktorum prof. levent sennaroglu bu vakumla temızlemıyor cok daha rahatım

durmadan kulak temizlenmez ki. Kulağında normal bir florası var, onu bozar, hastalıklara davetiye çıkarırsınız . el midir bu sık sık temizleyecek.
İçine pamuklu tıkaçlarla temizlemekte yanlıştır.
sadece dış ve dışta görünen kir alınır, doğrusu budur.
Doktorlar gerekli gördüğünde temizlerler. Evde bulunmasını yanlış buluyorum

Üst Alt