Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Boynu kırılan bayan sporcunun üç yıl sonra tekrar yurumesi..?
arkadaşlar hafta sonu haberlerde cıkmış bu haber yanılmıyoam gureşci bir bayan boynnu kırmış doktorlar yuruyemez demiş ve 3 yıl aradan sonra şimdi gördüğğü tedavı sayesınde yurumeye başlamış bir bilgisi olan varmı?
Boyun kırılabilir, mühim olan boynun içindeki sinirler.sinir koptuysa veya kızmı kesi kaldıysa geri dönüşüm olmaz.Bazı trafik kazalarında kişilerin boynu kırılır sinir hasar görmez amma lakin bizim millet hastaneye yetiştireceğiz diye hastayı garga tulumba arabaya atarlar ve akabinde hasar görmeyen boyun siniri hasar görür.Bu gibi durumlarda hastanın bilinci yerindeyse ağır kanaması yoksa ,ambulans beklenmelidir.
Omurilik yaralanması tedavisi mümkün olmayan bir durumdur. Bu tür haberleri duyduğunuzda bu bilgiyi anımsayın... "E peki bu ne" derseniz, işte ya yaralanma kesi değil basıdır ve o basının ortadan kalkması ilerleme sağlar, ya da düpedüz para/reklam amaçlı gaz vermelerdir.
Eyvallah, ben de zaten aksini iddia etmiyorum. Ama omurilik yaralanması ayrı bişey... 2-3 yılın sonunda omurilik ne kadar iyileşti iyileşti, sonrası hiç bir şart altnda mümkün değil...
Iyi de %50 demiş tamamen deyil farkına vardıysanız parmaklarını acamıyor kollar da hareket var zaten herkez bilir sinir koptumu iş bitmiştir ben şuna inanıyorum alternatif tip la bizim doktorlar biraz ilgilen seler soru işeretleri biraz cozulur türkler için imkansız yoktur biraz zor ama uğraşirsak hallederiz vardır :d
vay beee demek tüm keramet bol oksijendeymiş ölü olan beyin hücrelerini oksijen vererek canlandırıyorlarmış kadın bilim insanlarının yıllardır hayat nasıl başladı sorusuna aradığı cevabı vermiş özel karışım ve bol oksijen neyse arkadaşlar ben sanayiye giidiyorum orada oksijen tüpü dolum tesisi var işi garantiye alayım bol oksijen sonsuz yaşam Allah verede bu haberi fazla izleyen olmasa yoksa ne oldu belli olmayan bi bulamaçla oksijen tüpünü kapan gelir
arkadaş bunları şikayet etsek nere ederiz yaww,,,insanların duygularıyla oynarlar utanmadan.
şimdi arkadaşlar ben yaklaşık 2 yıl önce bu kızla aynı merkezde 3 ay beraber tedavi gördüm.hergün beraberdik 1,5 yıl üzerine gördüm biraz kilo almasının dışında hiçbir şey değişmemiş emin olun,,,
iiiiiinaaaaaanmaaaaaaaaayın
bu arkadaş cansu bozyürük yanlış hatırlamıyorsam judo yaparken olmuştu 2012 de ankara ftr de birlikte kalmıştık hala ara sıra görüşürüz telefonla yürüme falan yok arkadaşlar. tamam artık daha oturaklı vb iyleşmeler tabiki oldu ve olucak ama bu kadar