Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Boynum kırıldı, platin takıldı. Durumum nasıl olacak? Spor yapabilecek miyim?

psyco33

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merabalar iyi aksamlar benim adim omer yasim 17. 1 ay once denizde ailece piknige gitmistik ve ben yuzuyordum abim ile kosarak deppe atlamak geldi icimden. Ve atladim anda suyun cekilmesi yuzunden boynum kuma cakildi C4-5 mesafesine. Platin ve vidar konuldu ben 1. Amwliyattan 1 hafta sonra yurumeye basladim. Allaha sukurler olsun sonra Egzersizler yapiyorum sadece sol elimin serce parmagimda uyusuuk var gunden gune azaliyor gucum yavas olsada yerine geliyor. .

Merak ettigim onceden spor yapiyordum yapabilecekmiyim ve platini aldirdiktan sonra yan etkisi varmidir benim icim tesekkur ederim...

Ve Herkeze gecmis olsun ALLAH acil sifalar versin.

psyco33

Zamana yayarak yavaş yavaş her şey yola girecektir. Başlarda daha dikkatli olmalısın ama 1 sene içerisinde eskisi gibi olacaktır her şey. Spor da çok ağır olmadığı sürece yapabilirsin.

Peki

Hocam peki. Basımı eskisi gibi oynatabilecekmiyim. Sporum bodyguln fitness yapiyorum ve bide arada sırada tarlada çalışıyorum. Hocam. 1 yıl içerisinde yaparmiyim genede eskisi gibi spora felan gidebilirmiyim nelere dikkat etmem gerekiyor saolun.

psyco33

Böyle ezberden söylenebilecek bir şey değil. Ama yukarıda yazdığım gibi, yavaş yavaş, vücudundan gelen sinyallere kulak vere vere eskiye yakın bir gündelik hayat ve sportif faaliyetler mümkündür.
Bu konuda doktorunuza ve fizyoterapistinize danışın mutlaka. Onlar yol gösterecektir...

Merhabalar tekrardan herkese ben Ömer suanki durumum çok çok iyi eskisinden daha iyimis aslında :) her sporu yapıyorum her işi çok şükürler olsun :) uzun zaman oldu ama çok sağlıklı oldum

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt