Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Boyum 192 cm. C5-C6 boyun kırığım var. Hangi marka ve model akülü araç bana uygun?

Cloud.

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
1
Sağ elimi aktif kullanabiliyorum. Parmaklarda hareket yok. Sakatlık öncesi kiteboard eğitmeniydim yani plaj offroad gibi yerlerde kullanıcam bütçe fena değil öneriniz var mı
Amerika dan getirebilirim...

Enes, kumda vs. sürmeyi mi kastediyorsun?

KUM işi teferruatlı sanırım evde aynı sandalye yi kullanmak zor. Biraz outdoordada kulancağım zemin engebeli olunca da rahat etmek istiyorum örnek toprak yol:)

bence 4 tekerli scooter kullanmak daha iyi olacaktır. bacak boyun uzun olduğu için. scooterin koltuk boyunu yükseltebilirsin.
tekerlekli sandalyede koltuk boyunu ancak altına minder koyarak yülseltebilirsin.

geçenlerde oturan boğa bir scooter tanıtmıştı. sanırım o scooter senin için çok uygun olacaktır.

ev için ucuzundan bir akülü kullanabilirsin

Yok yelpaze, Vita S12X Monster Scooter süperdir ama, C seviyesinden felç olunca kullanması imkansızdır. Joyistikle kullanması şart.

Ben olsam Herartway'in Challenger CL veya RTL (tilt yatışlı) Akülü Tekerlekli Sandalye modelini tercih ederdim. Fiyat/kalite dengesi en iyi ürün olarak bunu görüyorum. Üretim kalitesinin yanı sıra 4 kutuplu 2x700W motor tam bir canavara dönüştürüyor bu sandalyeyi.

Bütçe daha yükseğe elverişli ise:

MEYRA Optimus vs.
Sunrise Quickie Jive M Akülü Tekerlekli Sandalye
Permobil X850 CORPUS Akülü Sandalye

Üst Alt