Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Boyum kısa. Ehliyet ve araba almak istiyorum..?

eMeL_eMeL

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
Selam formda yeni konulara bakmaya başladım ama çok fasla bakamadım.. Ben kısa boylu biriyim araba almak istiyorum :) ortopedik boy kısalığı %51 raporum var..
ayrıca şu an ehliyetim de yok. Almak için tekrar heyet hastane olayları nasıl olcak

bir de ben jeep tarzı araba istiyorum motor gücünden bahsediliyo ben çok anlamıyorum biraz yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekkürler :)

Ben yardımcı olim bildigim kadarıyla jeep olup olmaması onemli deil 1600 cc motoru gecmeyen herhangi bir binek tasıtı alabilirsin benimde aklımda jeep tarzı var Honda HR-V var ama üretimi durduruldu bildigim kadarıyla baska yok bide SANDERO lar fakat ondada DACIA Turkiyeye otomatik vites göndermiyor.

şimdi ehliyet alabildiğim zaman benim jeep tarznda bi araba alma durumum var mı ( nası para biriktirip alcaksam :) :) ) yoksa jeeplerin motor gücü 1600 cc yi geçiyor mu motor gücünden anlamıyorum pek..

teşekkür ederim.. peki ehliyet alabilmem için hastaneye gidip tekrar heyete giriorum deil mi

Evet. Raporunda yukarıda aktardığım linkle yer alan ibare olsun mutlaka. Aksi halde ehliyet için ayrı araç için ayrı rapor almak zorunda kalırsın

Üst Alt