Merhabalar.
Öncelikle beni aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Arkadaşlar,
G54.2-Servikal kök bozuklukları, başka yerde sınıflanmamış (63A5)
J45.9-Astım, tanımlanmamış, (karar SFT fev1 %89 eforlu işlerde bulunması sakıncalıdır)
M50.1- SERVİKAL DISK BOZUKLUKLARI, RADIKÜLOPATİ İLE
M23.2 Menüsküslerin yerleşimbozukluğu, eski yırtık veya yaralanmaya bağlı
5 derece torakal skolyoz mevcut.
K21-GASTRO-ÖZOFAJIFAL REFLÜ HASTALIĞI
HER İKİ ÜST 5/5
HASTANIN AĞRILARI DEVAM EDİYOR. RV AĞRI POLİK. YÖNLENDİRİLDİ...
FTR TAMAMLANDI.
Elimde şimdilik bunlar var. Astım için sft yi buraya nasıl ekleyebilirim bilemedim. Bir de EMG raporum var sağ kolumda sinir sıkışması olduğuna dair. Bunlara ek varis problemim var (2008 de teşhis konulmuştu önümüzdeki hafta tekrar gideceğim)
Bunlarla sizce heyete başvurmalı mıyım? 3 farklı doktor boyun fıtığımın çok ciddi olduğunu ağır iş yapmanın riskli olduğunu, spor dahi kontrollü yapılabileceğini, olabildiğince erteleyip 35 yaştan sonra ameliyat edilmesi gerektiğini söyledi. Ftr kesinlikle işe yaramıyor şimdi algolojiye kayıt açıldı. Sizce ne yapmalıyım, başvursam yüzdelik kaç olur? Bilgi sahibi arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Çok teşekkürler herkese geçmiş olsun.
Öncelikle beni aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Arkadaşlar,
G54.2-Servikal kök bozuklukları, başka yerde sınıflanmamış (63A5)
J45.9-Astım, tanımlanmamış, (karar SFT fev1 %89 eforlu işlerde bulunması sakıncalıdır)
M50.1- SERVİKAL DISK BOZUKLUKLARI, RADIKÜLOPATİ İLE
M23.2 Menüsküslerin yerleşimbozukluğu, eski yırtık veya yaralanmaya bağlı
5 derece torakal skolyoz mevcut.
K21-GASTRO-ÖZOFAJIFAL REFLÜ HASTALIĞI
HER İKİ ÜST 5/5
HASTANIN AĞRILARI DEVAM EDİYOR. RV AĞRI POLİK. YÖNLENDİRİLDİ...
FTR TAMAMLANDI.
Elimde şimdilik bunlar var. Astım için sft yi buraya nasıl ekleyebilirim bilemedim. Bir de EMG raporum var sağ kolumda sinir sıkışması olduğuna dair. Bunlara ek varis problemim var (2008 de teşhis konulmuştu önümüzdeki hafta tekrar gideceğim)
Bunlarla sizce heyete başvurmalı mıyım? 3 farklı doktor boyun fıtığımın çok ciddi olduğunu ağır iş yapmanın riskli olduğunu, spor dahi kontrollü yapılabileceğini, olabildiğince erteleyip 35 yaştan sonra ameliyat edilmesi gerektiğini söyledi. Ftr kesinlikle işe yaramıyor şimdi algolojiye kayıt açıldı. Sizce ne yapmalıyım, başvursam yüzdelik kaç olur? Bilgi sahibi arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Çok teşekkürler herkese geçmiş olsun.