Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Boyun fıtığı için engelli raporuma oran ekletebilir miyim?

thebipolar

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
boynumda ve belimde 3 tane fıtık var. normalde bipolardan 40 almıştım. fıtıklardan alabilir miyim. ayrıca reaktif hipoglisemi var ona oran verirler mi

engelli raporumun süresi doldu yenileyeceğim tüm bölümlere giriliyormuş bunlardan orran alabilir miyim

ben girdiğimde artık hastalığınızı beyan ettiğiniz bölümlere girebiliyorsunuz.
ben sadece psikiyatriye muayene oldum diğer bölümler muayene etmediler.

yakın zamanda mı muayene oldunuz bunları belirtmelimiyim bütün bölümleri dolaşmayacak mıyım

evet çok yakın diyebilirm çünkü kasım ortası idi. yani bende öyle oldu yalnızca psikiyatriye muayene oldum. diğer hekimler muayene etmediler ama heyete girdim tabi.

polynom

psikiyatri ve fıtıkları söyleyeceğim ama reaktif hipoglisemiden oran verirler mi bilmiyorum onu söylemelimiyim

thebipolar

(şekeriniz mi var? düşük kan şekeriyle alakalı sanırım (reaktif nedemek onu anlamadım (ne alakası var yani infeksiyonel bişey değil) ben hekim değilim ama neyse) yani siz bilirsiniz tabiiki isterseniz dahiliye / hematoloji yada endokrinoloji gibi bölümler için de bu bölümlerle alakalı hastalıklarım var diyin. önceki tahlilerinizi götürün zaten tekrar tetkik yapılacaktır tahminim.

ama söyleyip söylememek size kalmış. bana kalırsa sizde bir rahatsızlık varsa söylemeniz..ama yinede karar sizin.

thebipolar

Sevgili arkadaşım ben bel fıtığı lob 3 lob 4 den ameliyat oldum % 13 verdiler, bipolardan % 40 baltzarla % 48 oldu ama ameliyat olmadan verirlermi bilmiyorum,

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba bel ve boyun fıtıkları için 9 oran verdiler bipolardan 40 verdiler

Üst Alt