Merhabalar, ben 2013 mart ayında omzumada vuran ağrılardan dolayı C 5-6 boyun fıtıgından ameliyat oldum. Smde omzuma vuran ağrıları kaldıracaklardı. Ağrılarım bir türlü geçmediği için yaklaşık 6 ay heyet raporu kullandım. Şuan boyun düzleşmesi C 4-5 yine bir fıtık platin takılı olan yerde ödem ve mesafe daralması (omirilik daralması)sol omuzumdaki ağrı da kronikleşmiş sinir sıkışmasıymış. Şimdi sağ tarafa da vurmaya başladı ve artık gecem gündüzüm kalmadı ağrıyla yatıp ağrıyla kalkıyorum, psikolojim aile hayatım bozuldu. İşim masa başında sabah 9 da akşam 6 ya kadar bilgisayar başındayım ve omuz, boyun ağrısı ve kafamın zonklamasından dolayı 7/24 ağrısı çekiyorum do iş yapamıyorum çalışamıyorum. Doktorlarda ağrıların geçecek gibi değil ömür boyu bu ağrılarla yaşamaya alışacaksın diyerek uyku ilacı ve ağrı kesici verip gönderiyorlar. Artık çok çaresizim. Belimde de iki fıtık var böbrekte çift süzme boşluğu var. Benim vergi indirimli erken emeklilikten şansım olurmu...Şimdiden teşekkürler.