Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Boyun fıtığı, uyku apnesi ve tortikolis ile rapor alabilir miyim?

soto

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
@soto

Rem ilişkili asos a yüzde kaç engelli raporu veriyor?Rem ahi 36.1 appne hipopne indeksi 1 ahi 14.7
2) Boyunda tortikolis ve yüzde asimetri var askerlikden muafım
3) Boyun fitigi var iki adet.
Bu rahatsızliklara yuzde kac engelli raporu verilir.

Arkadaşlar bana yardımci olun lütfen.
Kimse rem iliskili asosdan rapor almadimi ömur boyu 4_ 12 basıncda auto cpap kullanacagım.

Ağır osas %35.

Orta osas %10

-Hafif %5

bel fıtığı % 8

yaşınız 43 tansiyon varsa , tansiyon %10

Kardes Rem bagımli ayri degerlendiriliyor bu benimki hangi guruba giriyor
Rem ahi 36
Uyku apne ahi 14.8

Arkadaşlar ağır uyku apnem tespit edildi. AHİ 44 olarak. Cihaz için teste girmedim. Alternatif yöntemleri deniyorum. Hiç biri olmazsa cihaz için teste girip cihaz kullanmaya başlayacağım. Şu anda hali hazırda uyku apnesi hariç %42 raporum var. Elimde ağır uyku apnesi belirten raporla sağlık kuruluna girsem sorun olur mu? Yani cihaz kullanmadığımdan dolayı hiç puan vermezler mi?

berk3435

Bende benzer durumdayım söylenilen teste girmek gerekiyor bu teste en erken altı ay yada1 yıl randevu

Manisaliman geçmiş olsun arkadaşım. Peki özelde yapılan testler geçerli değil mi? Bilgi edinebildin mi bir yerden?

Bilmiyorum. Tahminimce dr kendini garantiye almak için devlete ait kurum ister diye düşünüyorum. Sonuçta özelde aldıysan sana git devlete derse sende araştırır gidersin yapacak bir şey yok

Üst Alt