Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Boyun Vidası hakkında bilgisi olan var mı?

hecate

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
İyi forumlar.Daha önce boyun omurgasına vida taktıran yada her hangi birşekilde tecrübe etmiş,bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba? Kırık yüzünden dönmüş ve o şekilde kaynamış olan C1 ve C2in kırılıp tekrardan vidalanacağı söyleniyor.Bildiğiniz riskleri nelerdir?

değerli kardeşim bende trafik kazası geçirdim c6 c7 seviyesinde omurga kırıkları oluştu.boyun ameliyatı oldum 7cm platinle ve 3 adet vida ile sabitleştirdiler sonrası vidalar kemikte kaynadı 17 yıl önceydi şu ana kadar fazla bir sorun yaratmadı ama sol tarafımda ksmi ağrı veuyşma mevcut başkaca bir sorun yok kardeşimize sağlık sıhhat diliyorum selamlar

Çok teşekkur ederim iyi dilekleriniz için.Benimde sol tarafima yanma ve agri giriyor ve sol elim uyuşuyor bazen.Ama ameliyattan sonra daha kotu olurum diye endişeleniyorun.Umarim sizinde agrilariniz son bulur.Hepimize sağlik ve korkusuz bir hayat diliyorum.

hecate

Ameliyat olunmazsa ya da geciktirilirse ne tür riskler varmış? Ameliyat ounacaksa da çok iyi bir doktora ameliyat olmak lazım.

Benle beraber,gittiğim doktorlar da emin değil sanırım.Kimi risksiz ameliyat yoktur gençsin olmalısın diyor.Kimi milimetrik bir hatada boyundan aşağı felç olabilirsin diyor,Kimi eskisinden daha kötü olabilirsin diyor.

Kaynamış omurgauyı düzeltmek için kırılıp vida taktıran kişiler varsa özellikle tecrübeleri bana gerçekten yardımcı olacaktır.

Merabalar benım de boynum'da 6 kırık var 1 peeag cage ve 4 vıda konuldu suan 4.ayıma gırıyorum eskısı gıbıherseyı yapalılıyorumyanı hemen hemen guc kaybı nvardı ama gelişiyor ngunden gune omur boyu kalacakmıs vıda platınler yanı herseyımı hıssdıorum yuruyom kosuyorum ama boynumu dondurmek yasa yasım 16 ve bende olan platınler nhakında bılgım yok lutfen bana bılgı verırmmsnız e posta weya watshap tan bılgıswı olan yazsın HERKESE gecmıs olsun 0534 373 0306

Üst Alt