Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Brakial pleksus için hangi branş doktoru oran yazacak?
Cevaplar için teşekkürler Peki bu brakial pleksus tek üst ekstremite özür oranı tablosuna göre mi değerlendiriliyor.? Benim sağ kolumda var kullanabiliyorum ama yemek yemek saç taramak gibi kendine bakım aktivitelerini diğer elimle yapabiliyorum. Yani koumu dirsekten yüzüme doğru bukemiyorum. Avucumu tam açamıyorum. 5 cm kisalik var ve diğer koluma göre daha ince omzum da düşük duruyor. Bu bahsettiğim tabloya göre %40 alma ihtimalim var mıdir acaba?
% 34 , %36,%49 , %60 bu dört orandan birini alırsın benim tahminim % 60 alabilirsin benim üst trunks da ağır hasar var parmak ve ince becerim iyi % 49 aldım.
Ben dün doktorları gezdim. Sağ üst trunkusta aynı benim de. Fizik tedavi oturduğu yerden kalkmadı şikayetimi söyledim bazı hareketleri yapmamı söyledi ağrı var mı dedi var dedim. Sonra gönderdi nöroloji daha iyi inceledi. Şimdi fizik tedavi kolun açılarına göre oran vermesi gerekmiyor mu? Açıların kaç derece olup olmadığına hiç bakmadı. Nöroloji motor kas gücüne baktı. Sadece nöroloji ve ftr oranı yeterli olur mu?
3 gün önce sağ kol brakial pleksus sebebiyle emg çektirdim. Orta ve üst trunkusta (C5-C6-C7) sinir zedelenmesi var. gündelik işlerde zorlanıyorum. Maalesef yüzde 10 oran vermiş. Bu noktada nereye itiraz edebilirim?