Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Brakial pleksusa %1 sağlık kurulu raporu verdiler!?

mustafakaska

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar 13.10.2016 yılında geçirdiğim motorsiklet kazası sonucu sol kolumda brakial pleksus meydana geldi. Devlet hastaneleri malum çözüm olmadı bizde Emot hastanesinde bir ameliyata karar verdik ilk zamanarda kolumu sadece arkaya itebiliyordum fakat şuan daha rahat kullanabiliyorum
Sadece yukarı kaldıramıyorum yana açamıyorum veya birşey taşıyamıyorum yani kısıtlı haldeyim
Çok uzatmayayım iş bulmak için izmir tepecik hst. engelli sağlık kuruluna başvurdum ve bugün sonuç aldım %1 şaka gibi
Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı?

mustafakaska

Ben de brakial pleksusluyum da bu tam bir sıkandal bu oranı veren doktorun bunu imzalayan başekimin beyninden hatta beyninin var olduğundan şüphe duyarım.Onun ettiği hipokrat yemininden şüphe duyarım bu nasıl bir rezilliktir.ülkenin durumu içler acısı doktorların hastanelerin durumu vahimler ötesi.

NE diyeceğim bilemedim ben sol koldan %45 raporluyum bu sıkandalın peşini bırakma olabildiğnce itiraz et şikayet yani elden başka bir şey de gelmiyor....

Size de geçmiş olsun bu Bugün itiraz dilekçemi verdim izmir yeşilyurt hastanesine aktardı bakalım orada da heyete giricem sonucu yine skandal olursa tekrar paylaşıcam ve gerekli hukuki yollara başvurmayı deneyeceğim gerçi hakkını almak çok kolay değil ama bakalım hayırlısı..

Üst Alt