Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Branş sıralaması atama için daha mı önemli?

mka03

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Aldığımız puan branş sırasına göre atama yapılacak bildiğim kadarıyla yani kendi mesleği arasındaki puanlar önemli atama yapılırken dimi arkadaşlar bilgisi olan varsa bilgilendirebilirmi.

Kesinlikle öyle, zaten branş sırlamasını aldığınız puanlar belirliyor. Genel tercihlerde eğitim seviyesindeki sıralama, kendi mesleğinle ilgili tercihlerde branş sıralaması sana yol gösterir.

çok teşekkür ediyorum allah razı olsun.

ben elektron,k bölümü mezunuyum. branş sıralamam elektronik mezunları arasında mı olacak? yoksa elektronin teknolojileri, elektronok haberleşme gibi türevleri arasında mı olacak?

tato78

Sadece elktronik te olabilir, Genel bir sıralamada olabilir.

Örnek vermek gerekirse ben makina bölümü mezunuyum 2016 sınavında Dalı yok branş bazında 38., makina bölümlerinin herhangi bir dalından mezun olmak bazında 432. filandı sanırım.

Burada önemli olan arz talep. :) sadece elektronik te isteyebilirler, genel olarak (belirtmiş olduğunuz gibi) elektronik teknoloji dallarının herhangi birinden mezun olmak diye de isteyebilirler :)

Makine mezunumusun bende makine puanın kaç hangi uniden mezun oldun

Sosyal bilimler ne kadar kadro açılır

Branş sıralamaları ne zaman açıklanacak arkadaşlar bilgisi olan var mı?

daruldarp

Üni. mezunu değilim orta öğretim makina bölümü Dalı yok branşından girdim sınava. Puanım 73.

Dorsalis Pedialis

Ben hatırlamıyorum tarihleri, fakat araştırma yaptım biraz;

2016 EKPSS sınav tarihi : 24 Nisan 2016
2016 EKPSS branş Bazında Sıralama Açıklama tarihi : 13 Aralık 2016

olarak görünüyor.

(Yanılıyor olabilirim)

Branş sıralaması ne zaman açıklancak

Açıklansın artık yetr ya

Tercihleri verdik daha bıranş sıralamalarında çıtt yok

Üst Alt