Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Branşı konaklama ve seyahat hizmetleri olan öğretmen adayları buraya yazabilirler mi?

Konular
19
Reaksiyonlar
12
Merhaba arkadaşlar

buraya veya özel mesaj atarak ulaşabilir misiniz ? kaç kişiyiz bi konuşalım,öğrenelim .

Ben varım kardeşim, galiba varsa da saklanmaç oynuyorlar, yada yoklar 'çok engelliye uygun bir bölüm değildi, lakin engelliye hiç uygun olmayan bölümlerden, mühendislik, fizik kimya biyolojiden bir anda yüzlerce kişi, atamalarda yüzlere yakın puanlarla ortaya çıkıyor' ... sana ulaşan oldu mu, oldu ise kaç kişi? istersen özelden yaz... sanırsam bu sefer yalnız kaldık, bu sefer bize de 5- 10 kadro açılarda , atanırız:) sahi geçmiş atamada branşta kaçıncı, yada son güncellemede buda çok önemli, bunu bana acil bildir, o üzerden de gidebiliriz

Suskun Mutsuz Umutlu Bu arada özelden yine mesaj yazdım ulaşımı bilmiyorum,bu arada yazdığım mesajlarda gayet akılcı ve mantıklı sana öncesinde en az 2 yada 3 tane hem ayrıntılı cevap, hem o zamanda bi soru yönelttim, hatta bende hayrola neden cevap vermiyor.

branş sıralaması da sır değil, istersen yazmaya bilirsin, akşam sabah yeni sıralamalar belli olur. ben sadece geçmişte kaç alımla kaça düştü onu merak ettim daha doğrusu bizim öğrenimden kaç kişi var çok olduğunu sanmam

birde açılan kadro saysı belli, puanımızı branş sıralamamızı, BURADA söyle sekte, söylemesekte, yahu farklı yalan yanlış puanlar söyle-sekte bu bir gerçeği değiştirmez, açılan kadro branş sayısı belli... her halükarda bu branşta, O şartta olan kişiler tercih yapacak, puanı uyan branş sıralaması düşük olan atanacak. bu mukadderat... dua edelimde branş sıralamamız 1.-2.olsun... 10- 15 Alım olsun, Kimi Branşlar kadrolar ihya olurken, bizim guruba bir kaç kadro açılmış... atıl kalmış

Son düzenleme:
merhaba Kalender Şah kardeşim, benim de çözemediğim muamma engelli mühendisin çokluğu ve böyle sırf elemeye dayalı sınavdan yüksek puanlar alınması :confused:

Efendim aklın yolu bir, hepimiz benzer bir sorunun cevabını arıyoruz... sahi bu kadar zor bir sınavda, bu sonuçlar puanlar nasıl alındı.

Atama yapılan bazı kadrolar

2012 ÖMSS - 1. atamasında 126 mühendis - 2 Kimyager - 4 avukat -51 Biolog -

Sıkı durun;

2013- 1 ÖMSS Atamalarında 551 adet mühendis kadrosu - 86 Biolog ve neredeyse kadrolar full dolu... 43 Kimyager - Yine atama puanlar uçuk, çoğu 80 üstü; 90 larda puanları

2014 - 2 Atamalarında 186 mühendis kadrosu
2015 - 1 Atamalarında 110 Mühendis - 37 biolog
2015 - Atamalarında 110 Mühendis - 37 biolog
2016 - 1 Atamalarında 128 mühendis
2017 - 1 Atamalarında 51 mühendis
2018 - 1 son atama, 54 mühendis kadrosu çoğu boş, 13 biolog çoğu boş

bu mühendisler başka mühendisler.en iyisi biz ekpssye girmeyip KPSS'ye girelim;):mad:

ankmavilikler

galiba onlarda seninle aynı fikirde, Yalnız onlar KPSS' ye girmek yerine EKPSS ye girdiler. ;););) kötü örnek oluyorsunuz:mad:;)

MEB bizi yine mağdur etti. Branşımıza kontenjan dahi açmamışlar. Yaklaşık 20 küsür aday varken.

2016 veya 2018 Ekpss katılmış branşı Konaklama ve Seyahat Hizmeteri olan atama bekleyen engelli öğretmen adayı var mı varsa ulaşsın özel mesajdan veya buradan yazsın.

@Kalender ŞAH

kardeş özel mesaj attım niye cevap vermiyorsun ?

2020 ekpss konaklama ve seyahat hizmetleri öğretmenliği yazacak kaç kişi var geçen atamada en son 5 kişi aldılar 68 kapattı bı sene alım olur mu acaba ya olmayacak yâda 1 kişi keşke kaç kişi alacakları kontenjan bu sene için bilsek saten toplansak 30 kişi Yok 7 yada 8 kişi yerleşti

Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Öğretmenliğine atandım. Burda ve diğer platformlarda destek istedim hiç kimse destek vermedi. Kendi alanımızdaki adaylar bile sinsilik yaptı puanını yalan söyledi birlik olmaya yanaşmadı. İş başa düştü tek başıma mücadele verdim. Allah'ta nasip etti atandım. Hayırlısı Olsun. Ve bu da o sinsi , o sessiz kalan, o faydasız insanlara kapak olsun ;) Allah'a da sonsuz şükürler olsun. :)

Suskun Mutsuz Umutlu

Şu an hâlâ Memnun musun peki öğretmenlikten. Öğrenciler veliler idare vs sıkıntı yaşıyor musun. Öğretmenlik mi memurluk mu hangisi daha iyi sence ikisini de deneyimlemiş biri olarak

Üst Alt