Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Breezy 305 Manuel Tekerlekli Sandalye hakkında bilgisi olan var mı?

MELEKDERYA

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Merhaba, ben Breezy 305 markalı manuel sandalyeyi almayı düşünüyorum, kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

Breezy 305 Manuel Tekerlekli Sandalye

aspjpeg.asp

selam hocam....ben kullanıyorum...gayet güzel bir sandelye olmakla beraber fiatı biraz pahalı....sana ne kadar dediler?

Bu sandalye için 1000 euro dediler,meyra 3600 modeli için de 400 euro dediler,fiyatlar çok pahalı kararsız kaldım!....:mad:

sandalyeden bende kullandım ; arabamdan inip cafe ye giderken yolu yarılamıştım ki sandalye ortadan ikiye ayrıldı :)) makas kısmının şasi ile birleştiği yer alüminyum ve çok ince (hurdacıya 10 ytl ye verdim gitti)..aktif sandalye kullanmaya başladığımdan beri bu sandalyelerin ne kadar sağlımıza zararlı olduğunu iyice anladım..

benim fikrim 1000 euro o sandalye için çok fazla

Haklısınız fiyat olarak çok pahalı,ben de vazgeçtim zaten o modelden,meyra 3600 almayı düşünüyorum,Hakerman firmasıyla konuştum,630 TL kargo da dahil,parayı havale edersem,gönderecekler,daha önce kullanmıştım,çok da memnun kalmıştım,inşallah iyi bir alışveriş olur...

Üst Alt