Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Breezy Basix marka tekerlekli sandalye kullanan var mı?

Konular
26
Reaksiyonlar
2
Breezy Basix

Katlanabilir ultra hafif şasesi ve sökülüp takılabilir tekerlekleri sayesinde binek araçların bagajına çok kolay sığabilir, hafifliğinden dolayı standart alüminyum şase sandalyelerden çok daha kolay kullanım sunar.
Geriye düşmeyi engelleyici antitipper sistemi, kolçak yükseklik ayarı standarttır. Bu sayede kullanıcı tekerlekli sandalyenin tüm boyutlarında, yüksekliğinde, ayak boyunda kendisi değişiklikler yaparak en uygun forma getirerek kullanabilir. Tekerlekli sandalyeye transfer esnasında kolçakları geriye doğru yönlendirerek kolayca transfer olabilir. Sınıfının en hafif tekerlekli sandalyesidir.

Katlanabilir ultra hafif çelik şase
Şase yükseklik ve oturma derinlik ayarı
Kolçak uzunluk ve yükseklik ayarı
Arka tekerlekler sökülüp takılır
Ön tekerlekler üzerinde yükseklik ayarı
Ayaklık uzunluk ayarı ve çıkarılabilir ayaklık
Kolçaklar geriye yönlendirilir
Geriye düşmeyi engelleyici antitipper
3 kademeli oturma yüksekliği ayarı
Ayaklık taban açı ayarı
Taşıma kapasitesi : 125kg
Şase ağırlığı : 8.4kg
Almanya menşeili 5 yıl şase garantili

Özgür Bedenler

4323037.jpg

Bende almayı düşünüyorum. Sanırım kullanan biri yok

Fiyatıda düşümdüğüm kadar az değilmiş.
Şasi ağırlığı 8.4 kg yazıyor.
Tekerlekler falan eklediğinde ağırlıgı kaça çıkar sizce ?

8.4 gayet başarılı bir agırlık.. o kadar hafif olacagını sanmıyorum.. ottobockun intro'suna benziyor..

Bu konuda bilgisi olan yokmu?

Şasi ağırlı 8,4 kg yazıyor, bunun diğer ekipmanları takıldıgına ne kadara çıkar bilen varmı acaba ?

Breezy Basix sandalyeyi en ucuza nereden alabilirim? Ben izmirdeyim
Bildiğiniz yerler varsa tavsiye eder misiniz

Koca forumda bir kişi bile bu sandalyenin nerede ve en ucuz nerelerde satıldığını bilmiyor mu?

slm arkadaslar
ben bu markayı bılmıyorum ama otto book aldım ve bunu bırebır aynısı gorunusu bundan daha sık
ayrıca sanırım 750 fılandı fıyatı 5 ay once aldım sgk karsıladıgı ıcın para vermedım ben eger ılgılenen
arkadaslar ıstersenız ben medıkalcımle gorusurum kargo ucretıde almaz arastırabılırım ıstersenız

arkadaşlar ssk dan kaç senede bir sandalye alabiliriz benim sandalye alalı 2 sene oldu tekrar rapor cıkartıp sandalye alabilirmiyiz

5 yıl olması lazım recep ama emin değilim

benim aldığım sandalyenin belirli bir kısmını sgk dan tahsil edebilir miyim?
sgk dan yararlanarak ilk defa sandalye almış olacağım
malulen emekliyim
eğer mümkünse ne gibi raporlar lazım
mevcut olan sağlık kurulu raporunla sgk ya başvursam yeterli mi?
ve sandalyeyi aldıktan sonra en fazla kaç ay sonra parayı alma hakkım var
çünkü nevşehire gideceğim. bu sıralar bu işlerle uğraşamam onun için soruyorum

arkadaşlar bu sandalyeyi alıp kullanan var mı acaba ? tam aradığım tip sandalyeye benziyor ... arabanın bagajına sığan hafif bir tekerlekli sandalye arıyorum bende ... şu an kullandığım tekerlekli sandalye çok büyük ve çok ağır ... arabanın bagajında yarısı dışarda kalıyor nerdeyse :( ... engelsiz yaşam fuarında hafif sandalyeler vardı ama beğendiklerimde kolçap çıkmıyodu ya da transfer tahtasıyla transfer yapıcak geniş yeri yoktu ... ya da bulduğum bi kaç aktif tekerlekli sandalye nin de fiyatları çok yüksekti . Master acaba bu tekerlekli sandalyeden memnun musun ?

Üst Alt