Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Brintellix adlı ilaç hakkında bilgisi olan var mı?

benyoruldumhayat

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba.
Bugün yine bir umut psikiyatri ye gittim ve bana önce gittiğim zaman söylediklerinin tersini söyleyip (once depresyon da değilsin demişti şimdi depresyon dasın dedi) brintellix adlı ilacı verdi. Nette araştırma yapınca yeni bir ilaç olduğunu öğrendim hakkında neredeyse hiç kullanıcı yorumu yok. Sizden daha önce bu ilacı kullanan kimse varmı? Varsa nasıl bir ilaçtır bu etkisi var mıdır iyi midir. Günde bir defa kullan diye verdi bana acaba sabah mı alsam akşammı bilemedim.

Yeni nesil anti-depresan'dır. Yan etkisi oldukça azdır, en azından diğerlerine göre. Güvenle kullanabilirsin. Geçmiş olsun

Brintellix kullanan var mı ?

Doktor bugün yazdida. Diğer anti depresanlardan farki multimodal etkinliğe sahip olduğu; yani serotonerjik, dopaminerjik, kolinerjik ve histaminerjik ileti yanı sıra glutamat nöroiletimini de arttırdığı bilinmektedir. Deniliyor.

Üst Alt