herkese meraba ilk askeri muayenede bronşektazi hastalıgı tanısı konulup hic bot bağlamadan askerden çürük raparu verdıler hatta o dönemde ki doktorum sağlık kurulu baskanıydı bana heyete gir özürlü raporunu al demişti bende kendime yakıştıramamıştım şimdi hangi iş yerıne gıdersem askerden muaf yazısını gorduklerı zaman kusura bakma işe alamayız dıyorlar problem yasıyorum
5 gün önce ümranıye devlette solunum testıne gırdıgımde doktor gercekten cok dusuk dedı bende durumu anlattım iş bulmakta cok zorlanıyorum rapor alma durumum nedır dıye sordugumda bana bu nefes testıne gore ben sana %40 verırım ama saglık kurulu bunu düşürür dedi ne yapmam lazım bılemıyorum yardımcı olursanır sevınırım gercekten
5 gün önce ümranıye devlette solunum testıne gırdıgımde doktor gercekten cok dusuk dedı bende durumu anlattım iş bulmakta cok zorlanıyorum rapor alma durumum nedır dıye sordugumda bana bu nefes testıne gore ben sana %40 verırım ama saglık kurulu bunu düşürür dedi ne yapmam lazım bılemıyorum yardımcı olursanır sevınırım gercekten