Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Brüt maaşı 1415 TL olan kişinin eline ne kadar geçer?
vergi indrimi derecesine göre değişiyor I. Derece Sakatlar 770 TL II. Derece Sakatlar 380 TL III. Derece Sakatlar 180 TL vermiş olduğum tutarların %15 alıp maaşına ekleyecen
Doğukan,
AGİ için eş çocuk bilgilerini de girerseniz kesin rakam verilebilir.Evli misiniz,eşiniz çalışıyor mu,kaç çocuğunuz var,ve yaşları kaç? Bu soruların cevabı AGİ miktarını değiştirmektedir.
arkadaşlar benim maaşın brütü 1.139.04tl evliyim eşim çalışmıyor 3 çocugum var 12.8.4 yaşlarında 3.derecede vergi indirimi alıyorum bu durumda maaşımın neti ne kadar olur bu konuda bana bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
asgari ücret üzerinden bulabilirsiniz net maaşı.brüt asgari ücrete bakın,net asgari ücrete bakın.arasındaki ne kadar oran olduğuna bakın.bu oranı kendi brüt maaşınıza uygulayın.net maaşınız çıkar o zaman.
Doğukan verdiğim rakam buzluçay arkadaşın sorusuna idi.
Sizin verdiğiniz bilgilere göre evli,eşi çalışmayan,1 çocuklu ve 2.dereceden vergi indiriminden faydalanan bir engelli çalışanın 1.415 tl brüte karşılık alacağı net tutar,AGİ ve vergi indirimi dahil 1.160 tl dir.