Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

BTA Psikotik bozukluk tedavi ile kısmen düzelen ve majör depresyon için rapor oranı?

maske123

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Doktor raporundan alıntı yapıp yazıyorum

''Kurul toplantısında yapılan değerlendirme sonucunda BTA Psikotik ( bozukluk tedavi ile kısman düzelen) ve majör depresyon tanıları düşünüldü ''

arkadaşlar sizden ricam bu hastalık bulgularından rapor alabilir miyim alırsam yüzde kaç olur daha doğrusu bu süreçi nasıl başlatabilirim rapor alma sürecini yani ...

son bir ricam ne olursunuz al bak oran cetveli diye kimse kopyala yapıştır yapmasın benim halimden anca benim gibi olanlar anlar ki olanlarda var biliyorum 3 - 5 yazıp beni aydınlatırsanız minnettar kalırım
şimdiden teşekkür ederim

maske123

İlk defamı rapor almaktasınız(ilk defa ise yüzde 40 ve üstü olacaktır ve ilk ise "büyük ihtimalle" sürekli olmayacaktır)
Birde ilaç geçmişiniz 1 yıl ve üstündeyse engelli raporu almanız daha kolay olacaktır. (Buda büyük bir ayrıntıdır ve avantajdır sizin için)

çok acillll çok

Doktor raporundan alıntı alıp yazıyorum
''Kurul toplantısında yapılan değerlendirme sonucunda BTA Psikotik ( bozukluk tedavi ile kısman düzelen) ve majör depresyon tanıları düşünüldü ''
15 gün yatarak tedavi oldum
rapor alma oranım nedir ve % kaç olur
bilen arkadaşlar tercübelerini paylaşırsa çok memnun kalırım
teşekürler

maske123

c) Yineleyen depresif bozukluk, şimdiki nöbet psikotik belirtili olan, olmayan, ağır
2. Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen % 40

Majör Depresyon ile Psikotik Depresyon aynı şey demişti birisi bana bu da ek bilgi olsun .

arkadaş çok acıl yardım

8 ekimde raporum yazıldı 1 kasıımda başvuru yaptım engelli raporum hala e-devlete düşmedi ne yapmalıyım n'olursunuz bilen bana bi akıl versın

E devlete düşmez diye biliyorum e devlette yada google e nabız diye yaz( Yada üye ol tedavilerin ilaçların raporların orada görünür) siteye gir ama şifre falan al orada görürsün aşağıdaki linke tıklayabilirsin
https://enabiz.gov.tr/

hastnedye sordugumda bana e-İmzalı Erişkinler için Engellilik Sağlık Kurulu kısmına düşer dediler ama 8 ekimden beriden bişey görünmüyor

görünüyor bişeyler ama içeriğini görüntüleyemiyorum ki
05.11.2021- DİĞER 05.11.2021 04.11.2023 GENEL TIBBİ MUAYENE sadece bu görünüyor
e-İmzalı olanı lazım

hastaneden tedarik edebilirsiniz vermeliler

ben e devlete girdiğimde raporu görmek için yazdıktan sonra beni e nabız a yönlendiriyor üyeliğim olduğu için tıklayınca otomatik olarak beni oraya yönlendiriyooor görebiliyorum ama bazen raporlar hemen görünmüyor ben 1 ay falan sonra görmüştüm

başvuru formu verdiler onu verdim zaten hasteneye onun dişinda elimde herhangi bir döküman yok 8 ekimde verilmiş rapor 1 aydan fazla oldu nasıl düşmez e- devlete anlayamıyorum

8 ekimde verdiler raporu bugun 11 kasım 1 ayı geçiyor zaten

Geç düşüyor e devlete (e nabız a) sanırım hastahaneye uzaksınız bence müsait olunca hastahaneye gidip alın en iyisi

Merhabalar,
Bende yakın zamanda 21.06.2021 tarihinde vergi muafiyeti için rapor talebim oldu kurula girdiğim günün akşamı ortalama 2-3 saat içinde e-İmzalı Erişkinler için Engellilik Sağlık Kurulu Rapor bölümünde gördüm. Sizin gözükmüyorsa farklı bir problem var demektir. Gitme şansınız varsa hastanenin sağlık kurulu ile bire bir görüşün derim ben..

Bana da ilk başvurumda 2 ila 3 gün içinde yansır demişlerdi ama malum yansımadı
teşekkür ederim
bu arada farklı bir durumdan kastınız nedir ??

maske123

farklı derken sizi korkutmak istemedim sadece sistemsel bir durum olmuş olabilir düşüncesiyle yazdım... Yine yakın tarihli 04.11.2021 de engelli ehliyetini yenileme işlemi yapmıştım... Ondada kurula girdiğim günün akşamı e-nabızdan raporlarım bölümünden görebilecek pdf olarak indirebileceksiniz demişlerdi ve dedikleri gibi olmuştu.. umarım en kısa zamanda sorununuz çözülür..

24 nisan 2022 girilen ekpss tercihleri ne zaman başlar

Üst Alt