Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

BTK’ya Türk Telekom (Ttnet) şikayet prosdürü..?

Ümito

Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
9
Merhaba ,
Türktelekomdan Aldıgım Evden İnternet Hizmetinde Beni Arayarak 16.01.2019 da 16 Mbps Kotasız İnterneti 79.90 TL ye Taahhütümü 24 Ay Uzatarak Kullanabilecegimi Söylediler.

Israrla Evimizin Alt Yapısının Desteklemediğini Söylememe Ragmen Destekliyor Sorun Yaşamayacaksınız Dediler. Ve Telefon Görüşmesinden Alınan Onayla Taahhütümü 24 Ay Uzatıldı.

21.01.2019 Da TürkTelekom Çagrı Merkezini Arayarak (444 1 444 ) Arayarak 16 Mbps Hız Alamadıgımı Söyledim Arıza Kayıtı Oluşturtuktan Sonra Bugun 22.01.2019 Da Arayarak Alt Yapımın 8 Mbps Destekledigi Ve Hızımın Normal Olduğunu Söyledir.

Benimle Yapılan Taahhüt 16 Mbps , Taahhütü İptal Etmek İstedigimi Söyledigim de 350 TL Cayma Bedeli Ödeyeceğimi Söylediler. Benden Yalan Bilgilerle Haksız Kazanç Elde Edilmektedir. 8 Mbps Paketi Kullandırıp , 16 Mbps Paket Ücreti Yansıltılmaktadır.

Yalan Bilgi Söyleyerek , Müşteri Kandırarak Haksız Kazanç Elde Edilmektedir. Ben Engelli Vatandaşım , 24 Ay Haksız Kazanç Kazanılmıştır Yalan Bilgi Verilerek Üzerimden. Gereginin Yapılması Ve Haksız Kazanç Elde Edilen Tutarın Tarafıma İade Edilmesini Önemle Rica Ederim.

@Ufukalp

Ufuk Abi , Görüşlerini Bekliyorum.

Yalan Bilgi Söyleyerek Müşteri Kandırılmasına Aptal Yerine Konmaktan Nefret ediyorum Btk Ya şikayet ettim Sonuç Ne Olur

Matraxman
Taahhudü yeni vermişsin, henüz kampanyalı kullanımın yok, kampanya avantajı yansımış faturan yok, bu 350 lira ne imiş ki peki ?
Kardeş sen öyle 8 miş, 16 ymış eften püften hızlara neden 80 lira ödüyorsun ki, fiber yok mu orada ?
Türk Telekom'da hizmetin "h" si yoktur.
Sonucu bilemem ama olması gereken taahhüdün bedelsiz iptali olmalı.

Ufukalp

Fiber Desteklemiyormuş Abi ,

Sözleşme 29 ocakta Bitiyor Üstelik , 350 TL Cayma Bedeli Var Diyor !
Superonline Geçeceğim Oda Türktelekomun Alt Yapısı Kullanıyor diye Geçmek İstemiyorum kopma Yavaşlama olur diye

Benimde taahhüttuň bitmesine 10 ay vâr,kapattırmak istedim.
530 TL cayma ücreti ödendiği takdirde kapatılır dediler.

Öncelikle telekomun sattığı internet 16Mbs değil, 16 Mbps'ye KADAR internet.

Yani en fazla 16 verebilirim, bunun üstünü vermem, altında da kaç verebiliyorsam onu veririm diyor.

Diğer taraftan, sizden en fazla 1 ayın cayma ücretini istemeleri lazım. Önceki sözleşme bitiş ve yeni sözleşme başlangıç tarihlerinizi kontrol edin. Eskisi henüz bitmemiş olabilir.

Matraxman
30 Ocak'ta çıkmayı deneyin. Çünkü sözleşme 29 Ocakta bittiği için bu 350 tl önceki taahhüdünüzden dolayı faydalandığınız kampanya avantajı.

MeTePe

16 Mbps Ye Kadar Hız Verebilirim Diye Paket Satmasın Da Problem Yok , Problem 16 Mbps Desteklememesine Ragmen Israrla Destekliyor Diye Satış Yapması , 8 Mbps Hızında Paket Satabilecek Durumdayken Üstelik.
Ufukalp

Evet Abi Ayın 29 Da Sona Erecekti Ve O zaman Sorguladıgımda Cayma Bedeli 68 TL di Yeni Taahhüt Hemen Devreye Girmiş Ve Şuan 350 TL diyolar.

Özetle Türk telekom Pişmanlıktır

İşte son ay kalmış 68 TL ödenip kapattırsaydın
Yenisine abone olmazdın.
Bütün aboneler için söylüyorum
Vakti gelmeden kapattırmak daha doğru olur

Üst Alt