Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu AFO hakkında bilgisi olan var mı?

hasato

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
2
kolay gelsin dostlar beyin kanaması sonucu sol tarafımda kısmi felç oluştu bastonla yürüyorum ancak sol ayak tabanım düz basmadığından refleks afo kullanıyorum aşağıdaki linkten ulşabileceğiniz videodaki kişi ile ayağımdaki sorun benzer bendeki bu kadar şiddetli değil ancak seri yürümek ve bastonsuz yürümek önündeki tek engelim ayak bileğim videoda gordüğüm kadarıyla çok çok büyük fayda sağlamış bende işe yararmı bilemiyorum ancak fiyatı uygunsa denemek isterim tabi

oncesinde ozel bir ismi varmı yoksa sadece afo diyemi geçiyor öğrenmem lazım turbomed firmasının fs 3000 ürününü denemeyi düşündüm ancak tr de yok firmaya yazdım 550 dolar dediler bir süre askıya alıp foot up ürününü denedikten sonra fs 300 ü düşünmeye karar verdim çükü 550 dolar az para değil refleks afo uzun süre yürüdüğümde yetersiz kalıyor ayağımı tutmuyor
ilginiz için teşekkür ederim

https://www.youtube.com/watch?v=hDnn5lKbCnk

Üst Alt