Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu ayın 10'unda göreve başladım. Ağustos maaşını alabilecek miyim?

bio88

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
Agustos 10 itibariyle ise girisim duzenlendi bu ay maas alacak miyim yardim lutfen

bu ayın 10 işe başlamışsınız tabiki bu ayın sonuna kadar olan çalışmalrınızın ücretini işyerinden alacaksınız zaten sizin bordrosunuzda bunu görürsünüz ay bittikten sonra işveren maaş bordronuzunu düzenler aylıkalr bankaya yatıyor ise bankaya yatırır elden alıyorsanız işyerinden bordronuza bakarsınız baktığınız aylıktan aylığınızı alırsınız

Devlet kadrosunda ogretmenlik yani maas bankaya yatacak yani 11 15 agustosu bu ay alacak miyim

memurluk diye ilk meşajda yazmamışsınız memurluk maaşları hesaplanırken hangi aysan alıyorlar bilmiyorum her ayın 15 den diğer ayın 15 mi bilmiyorum ama benim tek bildiğim aylık hesapları ayın ilk gününden başlar ayın sonuna kadar olan çalışmalar yatar

memur olanlar daha iyi bilir ama ağustos dan 20 günlük aylığınızı eylül de alacaksınız diye biliyorum memur aylıkalrı ile ilgili bir fikrim yok

çalıştığınız kurumdaki memur arkadaşlarınza sormadınızmı devlet resmi kurumdur aylık alma hakkınız var ise bu ay internetten arada banka hesabınıza bakarsınız yatan yoksa eylülde alacağınız kesinleşmiş olurt

bio88
10 ile 14 arası maaşınız kıst bordro şeklinde yapılır. Yani 5 günlük maaş alırsınız. Kalan maaşınızıda tam alırsınız. Devlet memurları maaşını pesin olarak aldıkları için 35 günlük maaş alırsınız.

Üst Alt