arkadaşlar,
bazı arkadaşlar senin durumuna verirler % 40 rapor diyolar, bazıları ise kesinlikle olmaz diyorlar.
doktorumun özel muayenehanesine gidip hem muayene olcam hem de bu konuyu sorcam. bır fıkır verır bana. ama durumum bozuk oldugu ıcın bu sıralar gıdemıcem.
ben enınde sonunda başvurcam ancak size sormak istedim.
sizden istediğim yorumunuz. tabiiki % 100 anlatımla bılınmez ama bır nebzede olsa durum netleşir.
durumum şu:
- bir bacagımda 7-8 cm incelik var.
- askerlikten muaf raporum var.
- aynı bacağımda dizden yukarda 20-25 cm boyunda 10-12 cm enınde leke var ve bu leke acıma ve ağrı yapıyor. aynı zamanda sert. isim tanı konamıyor.
- yürüyüşümde bariz şeklide bozukluk var.
- bacağım kasık duruyor. el yardımıyla diğer bacagım gibi dik durabiliyor.
- kalça ameliyatı geçirdim. 13-14 yaşında.
- bazı hareketlerim cok zor oluyor. yani o bacağım % 100 verimle çalışmıyor ve diğer bacağıma yuklendıgım için diğer bacağımıda etkılyor.
- gözlerde miyop var (bunun faydası olur bılmem, hesaplamaya eklenır denıyor)
bu şartlar altında acaba verırlermı en az % 40.
tabii anlatımla olmaz ancak bır yorum bile cok onemlidir.
saygılar.
bazı arkadaşlar senin durumuna verirler % 40 rapor diyolar, bazıları ise kesinlikle olmaz diyorlar.
doktorumun özel muayenehanesine gidip hem muayene olcam hem de bu konuyu sorcam. bır fıkır verır bana. ama durumum bozuk oldugu ıcın bu sıralar gıdemıcem.
ben enınde sonunda başvurcam ancak size sormak istedim.
sizden istediğim yorumunuz. tabiiki % 100 anlatımla bılınmez ama bır nebzede olsa durum netleşir.
durumum şu:
- bir bacagımda 7-8 cm incelik var.
- askerlikten muaf raporum var.
- aynı bacağımda dizden yukarda 20-25 cm boyunda 10-12 cm enınde leke var ve bu leke acıma ve ağrı yapıyor. aynı zamanda sert. isim tanı konamıyor.
- yürüyüşümde bariz şeklide bozukluk var.
- bacağım kasık duruyor. el yardımıyla diğer bacagım gibi dik durabiliyor.
- kalça ameliyatı geçirdim. 13-14 yaşında.
- bazı hareketlerim cok zor oluyor. yani o bacağım % 100 verimle çalışmıyor ve diğer bacağıma yuklendıgım için diğer bacağımıda etkılyor.
- gözlerde miyop var (bunun faydası olur bılmem, hesaplamaya eklenır denıyor)
bu şartlar altında acaba verırlermı en az % 40.
tabii anlatımla olmaz ancak bır yorum bile cok onemlidir.
saygılar.