Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu Fotoğrafı Nasıl Yorumlarsınız...?

Galiba hayalini kurduğu özgürlüğe bir adım atsa gerisi gelecek amma o adımı atmak hiç kolay değil.

Kuraklığı masmavi denize değişiyor....
Martılar denizin üstünde...olay bu :d

her türlü olumsuzlugun üstüne sünger cekiyor nafile kara bulutlar tepede dolaşıyor maalesef

bence denizi ve özgürlüğü özlüyor

Beşiktaştan istifa ediyor (Fenerbahçe'ye geçme ihtimali yüksek):D:D:D

işte laf olsun torba dolsun diye boyuyor :)

hayatın renksiz tarafları oldugu kadar renkli taraflarıda var.hangisi bize daha huzur veriyorsa o tarafda olabilecegimizi çağrıştırdı bana.

insan nerede olmak istediğini kendisi belirler...

nerede olursanız olun farketmezn içinizdeki güzellik bulunduğunuz yeri istediğiniz yere dönüştürebilir.Yasamı renklendirip güzelleştirmek bizim elimizde..

grinin de siyahında istedikten sonra rengini değiştirebiliriz yeterki isteyelim.eğer istersek aşılamayacak hiç birşey olmadığının ispatıdır bence bu resim. Bakın yerdeki tahtalar gri gökte siyahlı grili bulutlar ama tam ortasında inadına mavi.inadına yaşam inadına mücale biz gibi.....

Yalnız hayatını renklendirmeye çalışıyor.

bu başlik cafe bölümüne taşinmalidir ne işi var yaşama dair bölümünde?????

hayalini ruh halini fırça ve boya eşliğinde ıspat sanatı:)

Benim için biraz ürkütücü bir kare işin içinde deniz var çünkü.. Deniz fobim vardaa.. :eek:

Özgürlük istiyor bence, siyah beyaz gökyüzüne inat masmavi bir deniz çiziyor kendine.. Nefes alabileceği bir alan açıyor kendine belki de.. Yada benim gibi deniz üstünde su ya batmadan amaa.:D yürüyebilmek gibi bir hayali olmalı..

Kim bilir..:)

mavi özgürlük demek deniz,gökyüzü,kuşlarda özgürlüğüifade ediyor ve bukadar geniş bir özgürlüğün içinde yanlızkaldığını ifade etmek istiyor ben bunu anladım.

eyyy çok bilmiş hayat! bak yine mutluyum herşeye inat!yine uçuyorum kuşlara inat! dememiz lazım.

mavi özgürlük demek deniz,gökyüzü,kuşlarda özgürlüğüifade ediyor ve bukadar geniş bir özgürlüğün içinde yanlızkaldığını ifade etmek istiyor ben bunu anladım.

eyyy çok bilmiş hayat! bak yine mutluyum herşeye inat!yine uçuyorum kuşlara inat! dememiz lazım.
ilginç ve felsefi bir yaklaşım sofinin dünyası gibi karışık :)
bence canı sıkılmış farklı bişeyler yapıp dikkat çekmek istiyor ki başarmış:)

ticet 77 ben şu ruh ralimle öyle birresim çizmeyi uygun bulurdum.bilmem anlatabildim mi?:):)

Yeni gelinin fırça(!) tuttuğu gibi tutuyor. Bu ne biçim boyamadır allah aşkına. Boya kutusu üç metre uzağında aklın sıra göz boyuyor. Piknikte oturmuş gibi boya yapıyor. Hay ben onun boya yaparkenki özgürlük imgelemine. Yahu önce bir astar atarsın, ne bileyim pinoteks çekersin. Buna ne boya dayanır ne fırça. (boyalı fırçayı görmedim de değil.) Kısaca göz boyuyor. Sanırım bu boyaya martılar bile gülüyordur...

kaderinin rengini kendi belirlicek kadar özgür bir ruha sahip olduğunu gösteriyor

Korkağın teki bence.Bulunduğu ortamda hayaller kuracağına gerçek denize yürümek için adım atsa daha iyi bir iş yapmış olurdu.

boşda bir fırca ve boyu kutusu var...bana göre sende gel hayal et ve başar diyor :)

Yalan bence bir kutu boyayla okadar yer boyanmaz ayrıca kutudaki boyada hiç eksilmemiş :)

anladılar merak etme:)
çok bilinmeyenli denklem:)

Üst Alt