Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu gece 00:30'da Mars dünyadan görünecek

LECCEBÜM

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
45822_434581146669_339677746669_5066559_4073474_n.jpg

MARS
Hayatınızda ilk ve tek olacak DIKKAT!!!

Mars gezegeni Agustos'tan itibaren gecele...ri gökyüzünün en parlak cismi olacak. Mars çıplak gözle dolunay kadar büyük görünecek. 27 Agustos'ta Mars Dünya'ya 34,65 milyon mil yaklastiginda en büyük göründügü gün olacak.

27 Agustos gecesi 00:30'da gökyüzünü izleyin.

Dünyanin iki ay'i varmis gibi görünecek. Mars'in dünyaya bu kadar yakin gececegi bir sonraki tarih 2287 yili. Bunu dostlarinizla paylasin. Bugün hayatta olan hicbir kimse bu olayi tekrar göremeyecek..

evvet ben de 27 ağustos gecesi olarak dün geceyi düşündüğüm için tüm gece Marsı görmek umuduyla site içinde tur attım..:D:D sonra anladık tebi bi sonraki gece olduğunu hihih..:D bu gece görücez hayırlısıyla.. çok heyecanlı..:D:D

evet bakalım nasıl olucak bunu bilmeyenler yada duymayanlar korkabilirler aslında.iki ay birden görüyormuşuz gibi olacağız hayırlısı bakalım...:rolleyes:

Hemen gökyüzüne bakmaya başlıyorum... :D

Sanırım ayın hemen yanındaki parlak yıldızmış...

Onun için evin damına çıktım haaa... :D

Yeliz ayın hemen yanında parlak bir yıldız var... Oymuş...

yaa hayal kırıklığı..:p Mars yok.. Mars yok.. Marslı da yok..:) 00.30dan beri dolandım durdum ortalarda.. ayın yanındaki parlak yıldız dün gece de vardı sanırım ki o değildir..:):) ama güzel gökyüzü bu gece çok..:) epey yıldız grdüm en azından.. Ay'ı ve de o parlak cismi her neyse artık..:):)

ya nerde dolunay kadar büyük bir mars gezegeni , yok öyle bir şey kim uydurmuşssa artık bunu.. ayın yanındaki her zaman gördüğümüz yıldızın kendisi yine değişen bişi yok ..anlayacağınız penc u se severler güzeli genc u se..:)mars olduk..:)

Kandilli Rasathanesi internetteki 'Mars'ın dolunay kadar büyüyeceği' yönündeki haberlerin asılsız olduğunu bildirdi

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden yapılan yazılı açıklamada, internet ortamında, "yarın Mars gezegeninin dünyaya yaklaşarak dolunay kadar büyüyeceği ve gökyüzünün en parlak cismi olacağı" haberlerinin dolaştığı belirtildi.

Bunun, 7 yıldır internet ortamında dolaşan asılsız bir haber olduğu vurgulanan açıklamada, yarın akşam Mars'ın, güneş battıktan sonra kısa bir süre gökyüzünün batı tarafında normal parlaklıkta, küçük kırmızı bir yıldız gibi gözükeceği kaydedildi

Demekki her gördüğümüz habere balıklama atlamamalıymışız.Her zaman olduğu gibi abartmakta üstümüze yok.Sadece küçük bir yıldız olarak gözükmüş,dolunay kadar büyüyeceği ve gökyüzünün en parlak cismi olacağı haberi üzgünüm ki abartıymış arkadaşlar....

Üst Alt