Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu hata nereden kaynaklı..?

Konular
152
Reaksiyonlar
1
java.io.IOException: Async IO operation failed (3), reason: RC: 104 Connection reset by peer
arkdaşlar ;
tarayıcım chrome e-devlet şahıs ödeme durumlarında gerekliyerleri dolduruyorum ama bu hata çıkıyo,anlamıyorum.
çözümü nedir bu olayın bilen var mı?

Chrome da neden se öyle bi salaklık var resmiyet oldumu hataveriyor.. Firefox kur ve onunla girmeyi dene sorununun bittiğini göreceksin..Unutmadan javayı kurmak gerekiyormu hatırlamıyorum ama firefox u kullanmak istersen pcde var demeyip firefoxla adobe flash player in sayfasından flash player indirip kurman gerekiyor..(flash ın e-devletle ilgisi yok genel kullanım için söyledim küçücük bi not)

normal tarayıcıdan yada mozilladan gir hata vermez.

Chorome yerine internet exproleri kullanirsaniz daha guvenli ve sorunsuz. Firefox ve chorome bu tip sayfalarda sorun verir ve tüm kullanici adi, sifre gibi bilgileri otomatik kaydeder. Özellikle bankacilik islemlerinizde kullanmamaniz tavsiyemdir.

Üst Alt