Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu havuzda yüzmek isteyenler?

KKELEBEKK

Yönetici
Konular
466
Reaksiyonlar
170
Brüksel'in Uccle bölgesinde 33 metre derinlikdeki "Nemo 33" adlı havuz, bilimsel araştırmalar ve profosyenel dalgıçlık eğitimi amacıyla kullanılıyor. 2.5 milyon litre su alan ve günel ışınıyla ısınan havuzun sıcaklığı ortalama 30 derece civarında. Havuzun içinde dalgıçlar için 100 metreye ulaşan görüş mesafesi ve denizin doğal ortamını yansıtan dekorlar bulunuyor. 3.2 milyon euro'ya mal olmuş...
Dünyanın en derin havuzuymuş..

1e9fa8d5058a26387ffbd25px4.jpg

35d83e98945103e032c4dd8uf2.jpg

58bc72e06f16be50028a80fbi2.jpg

288ca4ea9be0aa4dd80727asz7.jpg

bc835ec6d5e7e329255c231px2.jpg

Dalmak için yapmışlar zaten sanırım..:D oezix tüpsüz dalma..:D

Ayy çok güzelmiş buuu..güzel olurdu valli bu havuzda yüzmek..:rolleyes::eek:

muhteşem bişey de bende yükseklik korkusu olunca o uca hayatta kimse götüremez:)

:) Bu neyin kafası yaa..:) hayatta girmem o havuza..:)

Havuza girmek için 57. kata'a niye çıkıyım yaa..:)

Tam orda yüzerken deprem oluyomuş suyla birlikte inersin artık aşağıya..:)

haa bizde de derler :)Allahın şom ağızlısı:)

Hayatın gerçekleri..:) Dün bi köşe yazısında okudum site komşusu tanıdığı bayan banyodayken yakalanmış ve öylece dışarıya kaçmış:) nerde ne zaman yakalayacak bilemiyosun..:)

Olmaz olmaz deme bak iyi hatırlattın..:) oda olabilir..:)

7s2v2.jpg

Dalış eğitimi için güzel bi havuz kelebek :)
Dünyanın en büyü havuzunda yüzmek isterdim ama :)

• Guinnes rekorlarında kaydedilmis dünyanın en büyük havuzu, Şili'nin Algarrabo kentindeki San Alfonso Del Mar tatil köyünde bulunuyor.
  • Yaklaşık 914 m uzunluğunda olan havuz, 8 hektarlık bir alanı kaplıyor. 66 milyon galon (yaklaşık 250.000 metreküp) su alan havuz, yer yer 35 metre derinliğe ulasıyor.
  • Yapımı 5 yıl süren havuzun , 2 milyar dolara mal olduğu ve yıllık bakım masrafının 4 milyon doları bulduğu belirtiliyor.
  • Şili'nin Algarrobo kentindeki San Alonso del Mar tatil köyünde, uzunluğu 1.000 m'den fazla, 8 futbol sahası büyüklüğünde.
  • Sıcaklığı 26° C, 250.000 m3 temizlenmiş ve filtrelenmiş deniz suyu. Maliyeti 1.34 milyar euro...

Ya ben kendi adıma orda yüzmem yüzene de engel olmayım hadi..:) sustum :-|

Üst Alt