Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu işitme cihazlarının İstanbul'da satış fiyatı nedir?

Gasanov

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
Merhabalar isitme merkezleri ile mesajlasinca dogru fiyat vermekden cekiniyorlar.Acaba bu cihazlarin fiyatini bilen varmi?
widex super 440
naida s5
starkey x110 serisi
Naida Q
siemens pure carat 7
siemens micon mi7
NOT-BU CIHAZLARIN HEPSI ILERI DERECE ICIN VE ESTETIK OLANIDIR

super 440 adet fıyatı 6500 denıldı ank da bır kac ay once

cok ılerı derece işitme kaybım ıcın favorı cıhazım ama denemeden almak ıstemıyorum verılen deneme suresı çok az

ekrem bey dediginiz fiyat videx için çok pahalı,evet normal satış fiyatııdr belkii ama ugraşırsanız ciddi bir indrimle alabilirsiniz,ben videxsin başka modelini o şekilde ankaradan aldım,bundan aşagı olmaz demelerine bakmayın,mutlaka indirim yapıyorlar,deneme süreside normalde 1 haafta filan veriyorlar,zaaten denemdende almayın,1 haftada bence normal,eger daha fazla bilgi isterseniz özel msj atın size yardımcı olabilirim.

hakan wıdexten memnun gorunuyorsun sıemensle bernafonu begenmıyodun ya:)
senın bas lar ıyıdır tızlere her cıhaz olurda basları kaybedenlerede uyarmıkı bu wıdexler

shukufe,imkanın varsa bi dene videxsi allah aşkına.deneme ücreti almıyorlar,tabi kayıptan kayıba degişiyo ama cidden ben çok menmunum,sesi bana saf geldi biraz,simenste sesler çok yüksekti,mesela otobüs gecince yanımdan sanki bomba patlamış gibi etki yapıyordu bende,kaç kere ayar yaptırdım ama bir türlü çözemediler bu olayı,belki ayardanda olabillir ama ben simensten,ve sumodan hiç menmun kalmadım,seninde işitme kaybın bana yakın bildigim kadarıyla,bir ara denemeni tavsiye ederim,en azından denemiş olursun;)

aldıgın yerı tarıf etsen gıdebılırım
satan cokta ayarlayan lazım sıemens demek sende catlama patlama yapıyor benım aldıgım nada gıbısıne:mad: cok sasırdım ama olabılır sonucta hepsı ayardan dıyorum

shukufe mithatpaşa köprüsünün hemen yanında uzmanses var,ben ordan aldım,köprünün altında pastane var pastanenin yanında hemen,musait oldugunda bi dene bence:)

tel 312 430 03 33

hepinize tesekkur ederim.Hakan abi widexi istanbulda alirsam 1 hafta zaman yetermibana cihazi ayarlatmaya?hortum ve kalipde sorun yok ki?hortumu bir sene yetiyormu?

yahu gardaş:eek: şeytana carıgı ters gıydırmesene adama .ole bole ne cok seyler bılırsınde on paralık hortummu battı

gasanov cihazı nerden alırsan al,normal olarak 3 yada 4 gün yeter ayar için,hortum filan takma kafana,hortuma ne olacakki,zaten gerekli garantisi var,aldıgın yerden detaylı bilgi verirler sana,mesela benim aldıgım videxte filtre var,fiyatı 40 tl,ama bana yedek olarak verdiler bir kaç tane,bu filtre normal olarak 6 ay degişiyo,kullanım durumuna göre,kısaca kardeş deneyecen,kullanacan ve sıkı pazarlık edip alacan cihazını,denemeden tatmin olmadan alma sakın,bir sürü para veriyoruz bizede yazık yani,aceleye getirme araştır hangisinden menmunsan onu al,şimdeden hayırlı olsun..

arkadaşlar cihaz alacak herkese söylüyorum,yeterli deneme süresi vermeyen yerden cihaz almayın asla,deneme süresi vermiyorsa gidin başka yerden alın,biz işitme engelliler kaz gibi soyulmayalım artık,sonuçta 2.3.5.7 bin tl , para veriyoruz,para bu kadar kolay kazanılmıyo malesef:D,birde sıkı pazarlık edin,mutlaka indirim yapıyorlar,özellikle istanbul ankara izmir,de her markayı alacagınız biir çok yer var,orası olmuyorsa gidin başka yerden alın..

hakancan tesekkurler.istanbulda 1 hafta kala bilirim ve bir daha istanbula döneceğimi sanmam.o yüzden oradan almami tavsiye edermisiniz
bir de rusyadan ala bilirim ama orada biraz paha

elın turkune rusuna ne para verıcen al azerbecandan ıste kendı ulkende kalsın paran

sevgili gasanov,cihazı nerde yaşıyorsan ordan kardeşim,cihazı almakla iş bitmiyorki:D bunun ayarı var,kulak kalıpı var,yani denedim aldım olmaz,sonra bozulsa ne yapacaksın,aldıgın yere zaman zaman ayar için gitmek zorundasın,10 günde filan ayar olmaz,bence sana neresi yakınsa ordan al cihazını,yoksa çok sorun yaşarsın..

burada oyle cihazlar ve odyocular yook,sizdeki vasatsa,bizdekiler vasatin vasati

esgok;
tabii ki asil fiyat bu deyil,asil fiyati ne acaba?

Üst Alt