gasanov cihazı nerden alırsan al,normal olarak 3 yada 4 gün yeter ayar için,hortum filan takma kafana,hortuma ne olacakki,zaten gerekli garantisi var,aldıgın yerden detaylı bilgi verirler sana,mesela benim aldıgım videxte filtre var,fiyatı 40 tl,ama bana yedek olarak verdiler bir kaç tane,bu filtre normal olarak 6 ay degişiyo,kullanım durumuna göre,kısaca kardeş deneyecen,kullanacan ve sıkı pazarlık edip alacan cihazını,denemeden tatmin olmadan alma sakın,bir sürü para veriyoruz bizede yazık yani,aceleye getirme araştır hangisinden menmunsan onu al,şimdeden hayırlı olsun..
arkadaşlar cihaz alacak herkese söylüyorum,yeterli deneme süresi vermeyen yerden cihaz almayın asla,deneme süresi vermiyorsa gidin başka yerden alın,biz işitme engelliler kaz gibi soyulmayalım artık,sonuçta 2.3.5.7 bin tl , para veriyoruz,para bu kadar kolay kazanılmıyo malesef
,birde sıkı pazarlık edin,mutlaka indirim yapıyorlar,özellikle istanbul ankara izmir,de her markayı alacagınız biir çok yer var,orası olmuyorsa gidin başka yerden alın..