Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu resimdeki akülü araçtan gören var mı?

mertcan90

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar,
birkaç ay önce bağdat caddesinden arabayla geçerken bu abi yi gördüm ama duramadım. hemen resmini çektim
aylardır internette bundan arıyorum ama bulamadım. 3 tekerlekli akülü küçük birşey, bunun aynısından bulmak istiyorum çünkü hem asansöre hemde bagaja sığmasını istiyorum.
bu abi yi tanıyan bilen gören varsa yazarsanız çok sevinirim
tşkk.

2rwxkzd.jpg

VOLTA VT2 modeline bakın, PLUG-IN 3 teker yazıp bakın. Yalnızca nette şimdi gördüklerim bunlar. Markaların kalitesi konusunda yorum yapamıyorum bilgim olmadığı için. :)

mertcan90

koltuk değilde, sele olan oturma yeri nedeniyle denge sorunu olan kişiler bu scooteri kullanamaz diye düşünüyorum.

herkese teşekkürler. istediğim boyda, benzerini aldım.

Merhaba Arkadaşlar;
Belirttiğiniz araçların imalat, ihracat ve satışını yapıyoruz.
2010 YILINDA İTHALATINA BAŞLADIĞIMIZ, TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜNDEN TESCİLLİ MARKAMIZ OLAN GİNGER® ELEKTRİKLİ ARAÇLAR, 2013 YILINDAN İTİBAREN KENDİ FABRİKAMIZDA VE KENDİ PERSONELİMİZ TARAFINDAN ÜRETİLMEKTEDİR. GİNGER® MARKA ELEKTRİKLİ ARAÇLAR, ALDIĞIMIZ AVRUPA KALİTE STANDART SERTİFİKASIYLA (CE) AVRUPA'DA 14 DÜNYA GENELİNDE 21 ÜLKEYE İHRAÇ EDİLMEKTEDİR.
Sormak istediğiniz bir husus olursa sizlere memnuniyetle yardımcı olabiliriz.
engelliler.biz platformu üyesi olduğunuzu belirtirseniz size özel fiyat ve ödeme avantajlarımızdan yararlanabilirsiniz.
Güzel günler dileğiyle... :)

Roadpet | Ginger - Mypet - jelymo - Tarnada - Elektrikli Bisiklet - Akülü Scooter

www.ginger.com.tr

Üst Alt