Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu sene KPSS yapılacak mı?

jon83

Üye
Konular
43
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bu sene kpss yapılıcakmı yigen lise mezunu lise mezunlarının girdigi kpss girmek istiyor bu sene yapılıcakmı bir duyumdur lise mezunları bundan sonra kpss giremiycek deniliyor bu dogrumu kpss kesin sene ve tarihi bellimidir

Memur alımı için olan KPSS sınavları iki yılda bir yapılır. Çift yılllarda olur. 2006-2008- 2010 vs... Yani bu sene Haziran ayında KPSS sınavı yapılacak ve başvurular sömestir den hemen sonra başlıyor tahmini, siz yinede takip edin...

jon83

2009 yılı içinde lise mezunlarının girecegi kpss yapılıcakmı ben bunu ögrenmek istiyorum saygılar

Maalesef öyle bir KPSS OSYM nin sınav takviminde bulunmayıp; ortaöğretim mezunları için KPSS iki yılda bir yapılmaktadır. Başarılar...

Bu yılkı kpss kimler girecek bilgisi olan arakadaşlar varmı ?

2010da kpss'ye lise mezunları başvuramayacak ancak son bir şans olarak haziran ayında lise mezunlarına kpss sınavı yapılacağı haberleri dolanıyor televizyonda seyreden,gören,bilen,bir bilgisi olan varsa burada paylaşsın lütfen

buyucu;

Gül hanım yanlış anlamayın ama bu yazdığınızı neye dayanarak yazıyorsunuz efendim. Birinden falan mı duydunuz yoksa bir yerden mi okudunuz. İnşallah bir yerden okumuşsunuzdur ve çok güzel bir uygulama olur

nasıl yani artık biz (lise mezunları) kpss sınavlarına giremicez mi?

Kardeş oda birşey mi üniversite mezunları boş geziyor be. şekil: ben...

YiGiDiGüLAGLaTıR;

benim bu konuda sınav yapılacakmı,kalktımı diye bir bilgim yok...ama miko,eğitim almanın sana bir zararı olmayacağı gibi her zaman hayatta bi kazancı olacaktır...sakın unutma..sen eğitimine devam et...

kpss den hiç umudum yok ottü hacettepelilerle ...ve diğer baba okullarla yarışılacağından kazanamayacağımı biliyorum kazansamda puanım çok parlak olmayacak bende bizler için acılan sınav için hazırlanacağım tavsyem arkadaşlar bizim sınava odaklanmanız rakip arttırıyorum ama olsun birimiz hepimiz hepimiz birimiz için:)

ayyüzlü;

bizler için açılan yada açılacak olan sınav hangisi ayyüzlü arkadaşımız...

her yıl engelliler için Mart-Nisan, Temmuz-Ağustos ve Eylül-Ekim dönemlerinde yapılan sınav bu dönem için daha duyrulmadı yada ben farketmedim.

----------

aşağıdaki linktede bilgiye ulaşabilirsin.

http://www.memurlar.net/haber/11947/

kpss 2010 da yapılacak mı lise mezunlarına nerden ögrenir bilen varmı

Ben liseler için mayıs ayında kpss sınavının yapılacağını duydum tabi ne kadar doğrudur da bilemiyorum...

2010 yılı başında ösym açıklar diye tahmin ediyorum

Arkadaşlar her yıl olduğu gibi OSYM sınav takvimi hazırlıyor. 2010 yılının başında bu konu ile ilgili açıklama muhtemelen yapılacaktır. Sınava girecek olan arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.

2009 yılında sınav yapılacak mı diye bir sorunun sorulması çok saçma 2009 yılının bitimine zaten 2 ay var.2010 yılında lise mezunları için kpssnin olacağını tahmin ediyorum.olacağını var sayalım çok fazla lise mezunu var örneğin üniversitede şu an okuyan çok başarılı öğrencilerde lise mezunu stasüsünde bu sınava giriyor ve tercih ediyorlar.hem okuyup hep memur oluyorlar.zaten az olan lise kontenjanını da bu başarılı öğrenciler dolduruyor.şahsen benim lise mezunu kpss puanım 89 du.92 puana sahip olan arkadaşım vardı o da ben de atanamadık.bu puan öyle kolay bir puan değil birinci bölümden hiç hatam yoktu sadece bir kaç boşum vardı neredeyse fullemiştim ve 89 puan almıştım ama o kadar alım olmasına rağmen bir yerler gelmedi çünkü çok fazla lise mezunu var benden daha iyilerini aldılar.ama üni mezunu olduktan sonra az bir kpss ile atandım.size tavsiyem öncelikle önlisans yani halk arasında söylenen tabiriyle 2 yıllık bölümleri bitirin öyle kpss ye girin onlar çok yüksek olmayan kpss puanlarıyla hemen atanıyorlar.tabi tercih ettiğiniz bu önlisans bölümlerinin kpss den alımlarına da dikkat ederek tercih yapmanızda yarar var

Üst Alt