Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu sene tatile giden oldu mu ve nereye gittiniz?

İzmit/Kandıra/Kerpedeydim.
Süper geçti....

Ama ben oranın cılkını çıkardım, bıtkınlık geldi :D

Evet bende gittim istanbula gittimm . çok güzell geçtii. :)

bodrumu ben çok sevdim ama aslında çok güzel yerler var tatil için imkan olaçak aslında gezileçek

bu sene antepe gittim dügün vardı ordanda akçay güreye gittim

şarköydeydim.... daha sonra mersin anamura geçtik. tatilimiz güzel geçti...

bodrum turgutreisteydik, yıldızlı bir otel değil bir aile moteli zaten bir ay sonrada turgutreise yerleştik :)

degismez mekanimiz anamur cok severim tertemiz masmavi denizini
donuste nasildir ne kadar dalyan didim kusadasi egeyi biliyosamda bi fethiye yapalim dedikti
inanilmaz cirkin buldum fethiyeyi
yakici ruzgari geri kalmis belediyesi turisti yolunacak kaz goren esnafi
bi kelebekler vadisi yapalim dedikti orda delidumrul misali herifleri hic unutmicam
size turist doviz yok fethiye notunuz 0

evet turgutreis çok güzel bir yer aslında imkanım olsa oralara yerleşmek işterim ordan evmı aldınız yoksa kiramı

capris

ben ilk otel tatilimi eylül 2009 da didim capris te geçirdim şuan şubat 2010 yine burdayım erken rezervasyondan dolayı bayağı ekonomik oldu 6 kişi 7 günlük tatil 24 saat açık büfe yemek içecek dahil 690 tl otel imkanları engellilerede uygun tavsiye ederim
hemen bazıları itiraz edecektir orası muhafazakar kesimin oteli diye doğrudur burdaki tatilcilerin çoğu % 85-90 ı muhafazakar
bilgilerinize

arkadaşlar bende engellilere aileleriyle indirim yapan yerleri bilen arkadaşlarımız varsa öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim özeldende yazabilirsiniz,şimdiden tşk.ederim bu arada kapris oteli biliyorum o tür yerler bize göre değildir bilginize....

artvin yusufeli KAÇKAR dağının etekleride yaylada buz gibi havada mükemmel bir doğada doğayla içiçe derede kırmızı benekli alabalık ve müthiş bir tatil.
süperdi

Bodrum da 21 sene yaşamış biri olarak diyorumki .bodrumda yaşayabilmek için 2000 tl gibi minumum gelirin olması lazım. Kolay değil orada yaşamak.

aynen ekonamik gelerinin iyi olması lazım bodrumda yaşabilmen için inşş eger bir aksilik olmazsa gene bodrdumdayım

zaten sahil kasabasında görev yaptığım için tatile gitmeye ihtiyacım yok bence Kuzey Ege nin incisi Burhaniye yi mutlaka görün hem ucuz hem tertemiz hemde harika bir manzarası var tavsiye ederim.. :)

ben dün aldım tatil gene bodrumdan nasipse haziranda bodrumdayım çok hoşuma gitti bodrum

Balıkesir Altınoluk'daydım çok güzel bir yer ve çokda güzel bir tatil oldu :)

tatile istanbula anne babamın evine gittim.istanbul topkapı sarayını ,kapalı çarşıyı gezdim.

ben alanya avsallarda bulunan my home resort otele gittim herbakımdan tekerlekli sandalyeye uygun yapılmış hiçbir şekilde en ufak zorluk yaşamadan tatilinizi yapacağınız son derece güzel bir otel.tavsiye ediyorum herkese.
ben dinlendim hemde eylendim.

ben alanya avsallarda bulunan my home resort otele gittim herbakımdan tekerlekli sandalyeye uygun yapılmış hiçbir şekilde en ufak zorluk yaşamadan tatilinizi yapacağınız son derece güzel bir otel.tavsiye ediyorum herkese.
ben dinlendim hemde eylendim.

iyi günler... otelin havuzuna tekerlekli sandalye kullanıcıları girebiliyormu?havuza girmek için asansör filan varmı?

ben havuzu sevmediğim için sormadımda açıkcası varmı diye o yüzden kesin bişi diyemiyorum. arayıp bilgi almalısınız

gene her sene gibi anamur
ahhh yolu bu kadar virajli olmasa anamur iskele tapilacak bir tatilmekani
her tarafta engelli isareti kaldirim derdi yok tekerlekli sandalye kullananlar icin bide ekonomik denizzzz onu hic tarif etmeye bile calismiyorum o kadar guzel deniz acaba turkiyenin neresinde

ben bu sene göçebe tatili yaptım.bodrumdan başladım marmaris fethiye kalkan finike beldibi ve en son Antalya merkezde sonlandırdım.

Üst Alt