Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu site engelliler hakkında bilgi bankası

titan

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
1
Engelli bireyler hakkında bilgi edinmek isteyen kim varsa
( araştırmacılar, akademisyenler, politikacılar... ) bu site tam bir hazine, tam bir bilgi bankası...
Umarım bu bankadan sonuna kadar yararlanırlar ve biz engellilerin sorunlarına çözüm bulurlar.
Bu siteyi kuran ve gelişmesine katkı sağlayan tüm arkadaşlara teşekkurler

Siteyi birkaç gün önce keşfettim

Merhaba Arkadaşlar,
Siteyi birkaç gün önce keşfettim. Hazırlayan arkadaşların eline sağlık.
Faydalı konulara değinmişsiniz ve birkaç küçük atışmanın dışında konuşmalar düzeyli ve saygılı.

merhba; bu sitede yeniyim.. böyle bir sitenin olması biz engelli arkadaşlar için çok faydalıdır diye düşünüyorum. sorunlarımız, problemlerimiz hepsine cevap burdan rahatlıkla bulabiliriz diyorum.. burdaki arkadaşlarla sohbet etme şansınız varmı? sohbet odası var ama ben açamadım nedense.. bu konuda yardımcı olurmusunuz...

Üye girişi yapmışken Sayfanın sag üst köşesindeki sohbet odası sekmesini tıklarsan direk girebilirsin.Bilgisayarında java eklentiside olması gerekli

memnuniyet

merhabalar
saygı değer site yöneticileri engellier adınan yapmış olduğunuz bu
güzide siteyi açma teşebüsünde bulunan çok kiymetli engelli dostu
arkdaşları cani gönüldel den kutlar. tüm engelli ve özürlüler adına
sonsuz saygılarımı sunarım.............

aradığım bir çok şeyi bu sitede bulabiliyorum paylaşım adına gerçekten çok güzel bir site olmuş emeği geçenlerin ellerine sağlık.

ellerinize sağlık

site gerçektende engellilerin her konuda başvurabileceği bir adres emeği geçenlerin ellerine sağlık fakat bazen hatalar veriyo ama oda normal bu siteye ne kadar rağbet olduğunu gösterir tek kelimeyle süper

Re: Bu site engelliler hakkında bilgi bankası [Görüş]

titan' Alıntı:
bu site tam bir hazine, tam bir bilgi bankası...
aynı zamanda engellilerle-engelliler ve engellilerle-pencerenin dışındaki dünya arasında bir köprü

Site kesinlikle çok güzel bilgiler ve paylaşımlar içeriyor..

Anlayana yada anlamak isteyenler için tabikii... :wink:

SITE ÇOK GÜZEL BILGI KONU VE PAYLASIMLARI KAPSIYOR EMEGI GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜR EDIYORUM

teşekkür

böyle bir site ( forum ) bizlere sunduğunuz için teşekkür ederim...

TEŞEKKÜRLER DÜŞÜNENLERE

BÖYLE BİR SİTE HAZIRLAYIP ARKADAŞLARA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA HAZIRLAYAN VE HAZIRLAMASINDA EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜRLER ELLERİNİZE SAĞLIK GERÇEKTEN DÜNYANIN BÖYLE YARDIM AMAÇLI SİTELERE BİLGİLERE DİYEYİM DAHA DOĞRUSU İHTİYACI VAR SONSUZ SAYGILAR :?:

teşekkürler

emeği geçen herkese teşekkürler yardımcı olmak guzel şey ınsanların bırbrıne kendınıze cici bakın

Teşekkürler Bülent

Selam arkadaşlar yaa ben forum'a üye olalı 2 hafta oldu....daha önce bilmediğim hiç duymadım mevzuatları, kanunları, haklarımı öğrendim aradan geçen yıllara o kadar üzülüyorumki........neyse zararın neresinden dönülse kardır...yaaa fırsat buldukça konuları okuyorum her konu okurken biraz daha bilğileniyorum burada yapmış olduğu çalışmalardan dolayı sevgili Bülent arkadaşıma çok teşekkür ediyorum çünkü sorulan soruları okudukça bülent arkadaşımızın hemen hemen her konuyu cevaplamış az önceki konuyu okurken cevapta bilmediğim bir hakkımı öğrenince içimden Bülent arkadaşımıza teşekkür etmek geldi sağolasın arkadaşım iyiki varsın tekrar merhaba çalışmalarında başarılar Arif

slm

merhaba siteyi kuran ve emeği geçen bütün kurucu ve üyelere teşekkür ediyorum

Üst Alt