Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu site hukuki süreçlerde de müdahil olsa..?

kunta

Aktif Üye
Konular
158
Reaksiyonlar
3
sevgili arkadaşlar
bu site yi tıklayan her engelli kendi sorunları ve benzeri sorunlar hakkında adeta danışmanlık hizmeti alıyor...biz engellilerin çözülemeyecek sorunları oldugu gibi çözülebilicek sorunlarıda var nedir bunlar
1-tertibatlı araçların engelli kişi araçtay iken bir başkası tarafından kullanılabilmesi
2-araçlarını satarken süre kısıtlamasının azaltılması
3-plakalardaki engelli logoların kaldırılması
4-ayrımcılık ile mücadele
vs-vs -vs
kısaca engelliyi ilgilendiren tüm hukuki konularda hukuk mücadelemizi neden başlatmiyoruz bu site adina maaşli çalışabilicek iyi bir avukat tutabiliriz engellilerin haklarını hukuken gerekli mercilerde savunmak için gerekli girişimleri yapacak ve bu çıkan sonuçlarıda bu sitede ve gerekli basın yayın kuruluşlarında paylaşarak sorunlarımızı neden çözmeye başlamıyoruz
genel yayuın yönetmeni oturanboğanın açacağı banka hesabına para biriktirip en azindan hukuk mücadelemizi neden başlatiyoruz...fikirlerinizi ve desteklerinizi bekliyorum saygılar

bana göre hiç olmayacak birşey.tutulacak bir avukat 19 bin üyesi olan siteyemi hizmet edecek.hemde çıplak bir maaşa.unutmayınki avukatlar aldıkları davada komisyon üzererine çalışıyorlar.avukatın işi gücü yokda o kadar kişinin sorunuyla,o mahkemeden bu mahkemeyemi koşsun.avukatlar öyle az paraya çalışmıyor.gücü olan kendi tutar.olmayanda barolardan avukat tayin eder.

birde şunu eklemek isterim, teklifiniz kabul edilse dahi ben istemiyorum.en ufak bir para vermem.çünkü kendi davamda ben kendi seçtiğim avukatla çalışırım.

hanfendi tutulucak avukat sadece bu siteye hizmet etsin diye kural yok genel olarak engellileri ilgilendiren mevzularu yargıya taşıyıp çıkan sonuçları basın kurulışlarına taşımak kötü bişeymi hatta içimizde biz engellilerin içindne bir avukat bulup bu işe gönül vermiş kişiler ile yola çıkabiliriz..maddi konu ise bu arkadaşımızı teşvik amaçli sadece burdan verilicek maaş ile geçinecek değilya ayrica konuya biliçsiz ve duyarsız yaklaşımınız için sizi kınıyorum....
ayrica senden para isteyen yok sadece gönüllü ve bilinli kişilerin destekleri ile hukuk sürecindeki avukata maddi teşvik sağlanabilir ..

ilk konuyu açarken fikirlerinizi bekliyorum demişsiniz.bende fikrimi söyledim...
beni kınamış olmanızda hiç umrumda değil....

engelliler yararına engellilerden bile destek gelmiyorsa engellilerin neden bu ülkede bu durumlarda oldugu açikca ortada aslinda...defne den olumsuz bir tepki geldi evet olumsuzda olsa tepki geldi ama sadece 1 kişiden olumlu yada olumsuz sadece 1 kişi tepki verdi :)

Üst Alt