Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu sonuca göre ben gazi miyim?

jöntürk1

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
1409768131000.jpg

Arkadaşlar merhaba.
Web de gezinirken bu forumu buldum.
Görev başında geçirdiğim trafik kazası ile ilgili yapmış olduğum başvuru sonucu sgk bana şu karar tebliğini yolladı.

Vazife malülü olduğumu söylüyor. Şimdi merak ettiğim malül olan kişi gazimidir"
Tüm gazi hakları kazanılmışmıdır?

artık kanunlar değişti siz 5434 tabi gazisiniz 6 cı derece geçmiş olsun

Cevabınız için teşekkür ederim.
Merak ettiğim şey haklar, yani mesela hani kart verir mi? Aile ve Sosyal politikalar il müdürlüğü ne yapılan başvuru ile alınıyormuş, birde yine aynı yerden seyahat kartı veriliyor gazi olanlara.

değerli kardeşim emekli maaşınız bağlandığında aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğüne gidip orada form doldurmanız gerekiyor kart için daha basılmadı kartlar o yüzden henüz dağıtılmadı haklarınız şunlar faizsiz konut kredisi şu an 78 bin tl yılda 1 tütün ikramiyesi her şubatta hesabınıza yatıcak iş hakkı ama memur olarak çalışmaya devam ederseniz bildiğim kadarı ile emekli maaşı kesiliyor işçi olarak çalışan arkadaşlarımızın kesilmiyor net bilgi alman için Tel: (0312) 705 52 00
Faks: (0312) 705 52 40
06510 Çankaya / ANKARA
E-posta: sehitgazi@aile.gov.tr
Şehit Yakını ve Gazi İş ve İşlemleri İçin Bilgilendirme Hattı: (0312) 705 52 31 - (0312) 705 52 33 şehit gazi daire başkanımız gamze ayrım hanım çok iyidir görüşürsen seni aydınlatır yada birimi ara anlat durumu hemen yardımcı olurlar kardeşim tekrar geçmiş olsun yapabileceğim bir şey olursa özelden yazabilirsin

Sevgili çerkez kardeşim, değerli yorumun için teşekkür ederim.
Bazı şeyleri öğrendim, elektrik ve suyu indirimli kullanmak, eğitim yardımı, faizsiz konut kredisi, tütün yardımı ve toplu taşım için indirim gibi.
Ben aslında 2003te malül oldum ama inanın hiç yol gösteren olmadı. Bu sene tanıştığım değerli bir abi anlattı durumu ve başvuru yaptım kabul edildi. Allaha şükür tabi hayattayız biraz özür oluştu ama şükür.

onunla geçmiş olsun tekrar yapabileceğim bir şey olursa mesaj atman yeterli ALLAHA EMANET OL

çerkez2000;
Kanunlar değişti 5434 'e tabi gazisiniz derken? Gazilik haklarından yararlabiliyor ama maaş konusunda mı farklılık oluyor?

2017 de paraşüt kazasi geçirdim kayseride er olarak askerlik yapiyordum vazife malulü olarak emekliliğe basvurdum suan evraklarim saglik kurulunda onlardanda vazife maluliyetiniz kabul edilmis 6. Dereceden surekli olarak kabul edilmis dediler simdi ben ne kadar aylik alirim? Tazminat oderler mi ve bu ayligin baglanmasi tahmini ne kadar sürer cevaplariniz icin simdiden cok tesekkur ederim

E devlet 4c evrak takibi ve sgk vazife malulü maas baglama servisinden

Carzy124 benimde 4C tescil kaydım yapıldı şuan SGK benim evrakları şubeden istemiş Şuan 4C emekliler evraktanmı takip etcem yoksa DYSdenmi ?

Carzy124 Walla hemen hemen 2 ay oluyo şuan evraklarn SGKya gitmesini bekliyom kati raporumda gelmis şbeye

hayırlısı olsun benı 4.5 ay oldu benımde subeden ıstemısler yenı geldı sayılır cok yavas gıdıyor ya beklemek sabır ısi

Carzy124 Daha benim hiçbir işleme başlamamışlar sadece 4C tescil kaydım olmuş iste gecen ewe yazı geldi SGKdan askerlik şubesinden şu evraklar istenmiştir diye senin belgeleri istemedenmi yapmışlar bütün işleri

once bır ıkı ay ıslem yapılıyor sonra askerlık subesıne yazıyorlar senın neden hemen ıstemısler

Carzy124 Sen işlemleri nerden takip ediyosun DYSmi yoksa 4C emekliler evrak takibindenmi ?
Carzy124 Walla bilmiyorum Emrullah abide Çok Şasırdı Bu işe seninki baya hızlı oldu diye

DyS VAR 4C EVRAK TAKIP BISE CIKMIYOR

SENINKI OLUR BELKI HEMEN HEMEN SUBEYE YAZI GITMISSE

Amin sag ol

EVET SUBEYE GITCEM DILEKCE GERI ISTICEM OLMASA ABİ OYLE DEDI OLMASA OYLE ISTERIZ DEDI

Üst Alt