Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu süreç tüm raporların yeniden kontrol edilmesine neden olur mu?

PANEL76

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaslar aldigim duyuma gore nekadar dogru onu bilmiyorum 1990 yilindan baslayarak engelli emekli olanlarin raporlarinda inceleme baslatilacakmis buda demek oluyor yeni rapor alinacak insallah oyle birsey olmaz herkes icin

zaten yeni rapor almış olanlar ne olur..ben bu ayın 29. yenisini alıyorum..gününü bekliyorum yani

Ülke genelinde 26 yıllık geriye dönük böyle bir uygulama mümkün değil.
Usulsüz rapor verdiği tesbit edilen hastanelerden alınan raporlar hakkında geriye dönük bir inceleme olabilmektedir.

Ufukalp

Usulsüz rapor nasıl oluyor? Engelli raporu alırken polikliniklere dolaşıpta kurul toplanıp görüşüp ona göre engelli rapor oranı verilip çıkarılmıyor mu?

boyle bir olasılık cok zayıf geriye donuk kontrol olsa bile en fazla 5 yılı gecmez diye düşünüyorum

yuksel77
Rüşvet ve çeşitli dalaverelerle haksız yere verilen sakat raporlarından bahsediyoruz.

2007 yılı itibari ile malulen emekliyim benim raporumu da incelerlermi?

Yok boyle bir sey sadece varsayim vesvese yapmayin arkadaslar

olsa olsa mimlenen ve böyle işlere karışan doktorların verdikleri raporlar incelenir bence...
aynı korkuyu bende yaşadım askerde çürük aldım 3-5 yıl sonra Diyarbakır askeri hastanede usulsüzlükler çıkmıştı direk aklıma yinemi uğraşa cam gelmişti ama hiç bir şey çıkmadı...

Üst Alt