Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugün 13 Eylül. ÖMSS 2. Kuralar bugün açıklanmayacak mıydı?

AhvaliAŞK

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Başlıktada yazdığım gibi bugün ömss kuraları açıklanacakmı ?

beyler öğretmen 2 gun sonra bizimki yok hiç bişey

eyler öğretmen 2 gun sonra bizimki yok hiç bişey

anlaşılmadı yada ben anlamadım konu ney*

Çoook bekleriz 2013 ten once ne ek nede 2. tercih bekliyorum kpss ye yoneldim sansimi orda deniycem

öğretmenlerin ek kotejanları yayınlandı 2 gün sonra bizimkinde birşey yok

40000 ögretmen atıldı acaba meb de bize kadro acılırmı

ömss

:( ÖMSS yerleştirmeleri hani Eylülde tekrar olucaktı ama tık yok. Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan varsa bizimle paylaşır mı???

40 bin öğretmen alındıysa %3 hesaba göre 1.200 engelli kadrosu açılması gerekiyor.

ömss ikinci tercihler ne zaman yapılacak bir şekil oluşacak mı ? bu nasıl bekleyelim

ömss ikinci tercihler ne zaman yapılacak bir şekil oluşacak mı ? bu nasıl bekleyelim . bunu dünyanın sonu olarak görmemek lazım fakat sonu yapıyorlar )))))))))))!!!!!

Yetkili bir kişi çıksada artık şu belirsizlikten kurtulsak artık yok mu yetkili yok m

Yetkili bir kişi olsada şu ek yerleştirmeler 2 tercihler hakkında bir bilig verse hakkımı arasansa imza kampanyası görülüyor mu yet6kili bir kişi yormu çok merak ediyorum arkadaşlar merka etmiyor msunuz belirsizlik kalksın artık birlik olalım artık...

bize bizden başkasının hayrı yok ancak biz kapıları telefonları aşındırcağız

biri arasında bilgi alsın burda boş boş yazmayın :)))

Üst Alt