Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugün atak geçirdim. Aşırı derece kaygı içerisindeydim...?

Konular
19
Reaksiyonlar
0
Arkadaş lar bugün doktora gittim ilaçlarımı değiştirdim rixper ve paxera kullanıyordum ama sabah atak geçirdim doktor bana wenegis aripa ve ativan verdi bu ilaçları kullanan varmı atak benim aşırı derecede kaygı elim ayağım güçten kesildi bir saat kadar sürdü birde yolda yürürken her an araba çarpacakmış gibi geliyor ve aniden korkuyorum doktor hala teşhis olarak ünipolar depresyon diyor doğrumu acaba artık teşhisi değiştirmesi gerekmiyormu

Bndede aynısı arkadaşım aripa kullanıyorum bipoları anlamıyorlar doktor değiştir hemn

tapasya doktor değiştiremiyoruz çünkü başka doktora gidiyom onlarda sistemden görüyorlar doktoru değil hastaneyi değiştirmek lazım hastane manisa ruh sağ hastanesi

Anlafım cnm bnde öle yapıcam 6 aydır tedavi bitince bnde hastane değiştircm şuan 4.5 ay oldu

adanalı01 ativanı bu gün basladim normalde beş yilldir degisik ilaclar kullandım bir türlü hastalığı atlatamadım artık çalışmakta çok zorlaniyom insanları hazmedemiyorum çok çabuk sinirleniyom iyi bir olaydaysa morelim hemen yerine geliyor yani çok hızlı mod degistiriyom

Geçmiyor bnde öyleyim rabbim şifa versin

Fazla hassas şizofreni veya psikoz hastası arkadaşlar bu yorumu okumasinlar. Sonra etkilenirler falan..
-
-
-
-
-

Atak geçirdiğimde ben de böyle kaygılı
oluyorum. Korkuyorum, endişeleniyorum. Kafamda iki tane ses sürekli beni tehdit ediyorlar;
"Senden intikamımızı alacağız."
"Sana neler yapabileceğimizi göreceksin."
"Sonsuza dek seninle olacağız."
"Seni delirtip cinnet geçirmeni sağlayacağız." Vs vs.
Daha da neler diyorlar neler...

Bazen kişilik bölünmesimi yaşıyorum acaba diyorum. Ya da cinlerden şüpheleniyorum. Allah hepimize şifa versin a dostlar.

Üst Alt