Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugün belediye otobüsü beni almadı! Nasıl şikayet etmeliyim? [Hukuk]

uğuracar

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
bügün gebze belediyesine bağlı özel halk otobüsü saat 09:57 debeni gördü yavaşladı durmadı almadı gitti. plakasını biliyorum bugün nüiversitemde işim olduğu için herhangi bir yere şikayet edemedim.
İstanbul taksim de aynı bu olaya benzer bir durum yaşanmış ve dava sonucu şöför ceva almıştı. Ben bu işin hesabını sormak için gebze cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunmak istiyorum. yalnız şöförün adını bilmiyorum bu durum bir sıkıntı yaratır mı?
Bir de şu Taksim deki olayı emsal göstermek için bir internet adresi isteyecektim.

Teşekkürler

İBB ile yapılan aylık toplantılara yakın zamana kadar katılıyordum. Şimdi hatırlamıyorum İBB’nin hangi birimi ile toplanılmıştı lakin o toplantıda ilgili genel müdür aynen şunu söyledi: “Şayet bir halk otobüsü veya belediye otobüsü bir sakatı herhangi bir nedenden ötürü araca almak istemez ise durumu detayları ile bize bildirin.” İstedikleri detaylar arasında aklımda kaldığı kadarıyla vakanın yeri, aracın plakası, varsa şahitlerin kimlikleri, vaka saati v.s yer almakta idi. Şoförün adı ve soyadı yok idi istedikleri bilgiler arasında. Dolayısıyla bu gidi ahlaksızlar hakkında gereğinin yapılması için kanuni yollara baş vurmaz isek bugün sana yapılan uygulama alışkanlık halini alır ve hiçbir şeye ses çıkartmadığımız için kafamıza indirdikleri tokmağın ağırlığı iki misline çıkar.

Üst Alt