vaaaay cok cok tesekkurler ederim sagirin duymadigi icin uzulen duygulu kedeslerime
ne mutluluk
bizi dusunenlerde varmis.
isaret dili bilmiyorum, inanin bazen itilip kakilinca niye sanki konusma ogrendim diye cokca hayiflanmisimdir
isaret dilini ogrensem kise yokki cevremde isaret diliyle konusan
bilhassa hastanelerde cok zorluk cekerim. yeni yeni insanlar biraz daha anlayisli oluyorlar. normal yerlerde iletisimde az sorunla atlatiyorum konusulani anliyarak mutlu oluyorum ama hastane banka gibi okul gibi yerlerde gurultu oluyor, yanki oluyor konusulani anlamam imkansizlasiyor. cantamda kagit kalem her zaman hazir durur ama yazmak isteyen az oluyor nedense. hatta ben duymuyorum yazarmisiniz dedigimde; hadi hadi benden iyi konusuyosun duymadim diye merhamet istismari yapma
ne olur agir isitenlere biraz anlayis
uzatilan kagida basitce yazarsaniz duyabildiklerinede ekleyince biz gibiler kendi caremizi gorduk diye oyle mutlu oluyoruzki. ben sahsen icimden hep allah razi olsun, sanada allah yardim etsin derim duymami kolaylastiranlara.
guuul kirilmayiz lutfen, bizde insaniz. gozune bakarak konusursaniz daha kolay anliyoruz. ama klavyeden kafa kaldirmiyorlar yaa dudak okuyom diyince