Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugün çıkartacağım raporla bir yıl sonra emekli olabilecek miyim?

c.dogdu

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
benım sıgorta baslangıcım 1998 prımım 5000 oldu emeklı olmak ııcn basvuru yapacaktım sanırım 2008 kanunla 17 senelık sıgortalık olması lazımmiş.ben sımdı basvursam %60 raporumu bır sene sonra emeklı olurken kullanabılırmıyım yoksa 1 sene sonra tekrar rapor cıkartmammı gerekecek bılgısı olan varsa kanun falanda degısse verılen hak gerı alınabılırmı malum raporlar paralı 250 tl bısa gıtmesın.. tesekkurler

ben vergi indirimi raporu aldım 17 snede oldum 3 derece 1 dereceyse raporun şuan olurusn 3 dereceyse 2015 te olurusn sevkli gidersen para almıyorlar biz abimi yeni götürdüm ben vergi dairesinden sevkli kuruş ödemedik

vergi indirimi raporu almamış emekli etmiyor sgk

Bir de rapor için defterdarlıktan hastaneye sevk alırsanız, rapor için ücret ödemezsiniz. Kendi başınıza gittiğinizde de aslında ödememeniz lazım. Ama bazı hastaneler ısrarla para almayı sürdürüyor...

Üst Alt