Şizofreniden %65 tedavi ile kısmen düzelen oranında 1 yıl süreli rapor aldım vergi indirimine başvurmayı düşünüyorum.
3300 prim günüm.
21.11.2008 sigorta girişim.
Bu şartlarda emekli olmak için hala 4 yılım var gözüküyo.
Şimdi vergi indirimi almış olsam ve (vergi indirimi eğer süresiz gelirse) herhangi yeni Bi yasa çıkmadığı sürece 4 yıl sonra şimdi aldığım vergi indirimini kullanabilirmiyim o zaman tekrar rapor ister mi. Yeni rapor almak gerekir mi o zaman. (sgk nın istediği zaman rapor isteme ve kontrole çağırdığını biliyorum normal şartlar içinde)
Benim gibi daha önceden vergi indirimi alıp belli süre sonra onu emeklilik için kullanan varmı. Yoksa emekli olurken yeniden vergi indirimi mi istendi.
Bilen kişiler ne yapmam gerektiğini anlatırsa sevinirim.
Yardımlarınız için teşekkürler.
3300 prim günüm.
21.11.2008 sigorta girişim.
Bu şartlarda emekli olmak için hala 4 yılım var gözüküyo.
Şimdi vergi indirimi almış olsam ve (vergi indirimi eğer süresiz gelirse) herhangi yeni Bi yasa çıkmadığı sürece 4 yıl sonra şimdi aldığım vergi indirimini kullanabilirmiyim o zaman tekrar rapor ister mi. Yeni rapor almak gerekir mi o zaman. (sgk nın istediği zaman rapor isteme ve kontrole çağırdığını biliyorum normal şartlar içinde)
Benim gibi daha önceden vergi indirimi alıp belli süre sonra onu emeklilik için kullanan varmı. Yoksa emekli olurken yeniden vergi indirimi mi istendi.
Bilen kişiler ne yapmam gerektiğini anlatırsa sevinirim.
Yardımlarınız için teşekkürler.