Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugün işe girdim. Vergi indirimi için ne zaman müracaat edebilirim?

keler

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Selam,
Bugün işe girişim yapıldı.% 45 raporum var.Vergi indirimi için ne zaman başvuru yapabilirim.Bir de vergi indirim formu varmı?Nasıl başvuru yapacağım?Evraklar nelerdir,bilmiyorum.Bilgi verirmisiniz?Teşekkürler.

İzmir'in ilçesinde oturuyor ve çalışıyorum.Bulunduğum ilçenin vergi dairesine mi başvuru yapacağım?

iş yerinin insan kaynaklarına bsvr onlar seni yönlenddirrirrr

küçük bir esnaf bu.muhasebecisi bilmiyor.

ozaman ben söylimmmişe basladıgına yerden ön yazı götüreceksinnengelli raporun nüss kayıt örnegi ve üc fotorafff

bulunduğum ilçenin vergi dairesine mi?

Teşekkürler.Vergi daireside Ankaraya gönderiyor herhalde değilmi?Bu işlem yakalaşık ne kadar sürer.

Ayrıca vergi dairesine müracaattan sonra işten ayrılsam olur mu?

evet işten ayrılabilirsiniz, Ankara'ya gönderir 2-3 ay içerisinde sonuçlanır evraklarınızda eksiklik yoksa...

işyeri bir sıkıntı yaşamaz değilmi?

İşe girişte oluşturulması gereken özlük dosyasına sağlık raporu olarak raporumu koysak olurmu.

vergi indirimi başvurusu

Selam;
20.11.2013 de E raporumla vergi indirimi için başvuruda bulundum.Bu esnada bir işyerinde 10 gündür çalışıyordum.Daha sonra işyerinden ayrıldım Şu an çalışmıyorum.02.01.2014 tarihi itibarı ile vergi indirimim E olarak onaylanmış.(Ankara 03124153217 telefondan öğrendiğim bilgiye göre).Belgem ayrıldığım işyerine geldiğinde,emeklilik için başvuruda bulunmak için(27 yıl ve 9400 günüm var)çalışıyor olmam gerekiyormu.Nasıl bir yol izlemeliyim bilgi verirmisiniz,teşekkürler.

Arkadaşlar oranım % 45( E olarak cıkmış).

Emekliliğe başvurabilmek için vergi indirim hakakını elde etmek yeterli. Emeklilik başvurusu için çalışıyor olmak gibi bir durum söz konusu değil.

indirim yazım geldiğinde,evrağı işyerinden alıp sgk ya gitmem yeterli öylemi.

benım %74raporum var arkadaslra ama herangı bı işte calısmıyorum ben gıdıp vergı ındırımıne basvurmam gerekıyormu yoksa ıse basladıgımdamı vergı ındırımınde bulunacagım

Arkadaşlar ben bagkurluyum vergi sindirimine basvurmalimiyim vurmam gerekiyorsa yasadigim ildemi başvuru yapacagim yoksa esnaf olduğum ildemi farkediuormu yardimci olurmusunuz

Üst Alt