Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugün kamuda çalışan engelliler izinli

Konular
21
Reaksiyonlar
0
10 Mayıs 2010 08:06

-------------
BAŞBAKANLIK Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğünün 03/12/2002 tarih ve 20515 sayılı 2002/58 nolu genelgesinin 3.maddesindeki “Ulusal düzeyde kabul edilen 10–16 Mayıs sakatlar haftasının ilk günü ile 3 Aralık Dünya Özürlüler Gününde, özürlülere yönelik faaliyet gösteren konfederasyon, bağlı federasyon ve derneklerin kamu görevlisi olan yönetim kurulu üyeleri ile kamuda görev yapan tüm özürlüler idari izinli sayılacaklardır.” hükümler gereğince

10 Mayıs sakatlar haftasının ilk günü ile 3 Aralık Dünya Özürlüler Gününde, özürlülere yönelik faaliyet gösteren konfederasyon, bağlı federasyon ve derneklerin kamu görevlisi olan yönetim kurulu üyeleri ile kamuda görev yapan tüm özürlüler idari izinlidir.

Ahmet Kandemir

Memurlar.net Öğretmenler Bölüm Sorumlusu

:) ee bugünde tatildesiniz yaşadınız yani:)p.tesi sendromundan kurtuldunuz.

günün tadını çıkartın:)

Evet hülya hanım. Resmiyette izinliyiz ama izinli degiliz çünkü bizim idarecilerin hala haberi yok ve ellerine yazı geçmemiş. Tabi ellerine yazı geçmesi ve bize duyurmaları ögelden sonraya kalır ve hepde böyle yaparlar

hmmm anladım.sonuçda prosüdür neyse uygulanacak yani!geçde olsa..

burcu ilhan;

pazartesi sendromundan kurtulabilirler ama salıdan asla :D :D :D :D

amaaaannnnn ben onu bilmiyordum salı sendromudamı varmış::) cahil kalmışım...

hergün tatil olsa bizim topluma yetmez.dünyada en fazla tatil günü bizim ülkedeymiş.sanırım biraz tembel bir milletiz:p

canımız sağolsun..

Ya bırak olsun ya. Iyi ki bir engelliler günümüz var. Bak tatiliz ama yine de çalışıyoruz

pazar günüde bizimdi:)ama nedense mesaimiz bizim hiç bitmiyor naci bey.:)

bide okullarda olan engelliler için tatil olsa nede güzel olurdu :) sınav stresinden kurtulurduk bizde :p

Sabahın köründe kalkmışım, dağlar taşlar aşmışım işe gelmişim, bu saatten sonra tatilin ne faydası var. Bir gün önceden bizlere haber verilse olmaz mı.

Ayrıca iş yerinin (kamu) de haberi yok veya bana bilgi verilmiyor.

Türkiye genelinde bi araştırma yapılsın, bu günün resmi tatil olduğunu bilen kaç tane kurum müdürü çıkacak acaba :D :D

Aynen bende Erkan'a katılıyorum. Bi ata sözü var aslında Erkan tam bu sözün üstüne cuk diye otururda şimdi yazmim rütük girmesin devreye :D

Şimdi kayıt bölümüne telefon açtım , Vallikten öyle bir yazı gelmediğini söylediler. :rolleyes:

Şimdi görüştüm geldim :D ne tatili yaw denildi :D

Biz memurlar netten yazı çıkardık personel müdürlgüne götürdük ve izinliyiz

sürpriz yaıp sevindirmek içinmi bugün yazıyorlar ... işe geldikten sonra idari de olsa izinli olunulur mu..geçen hafta belli değilmiydi 10-16 mayıs... hadi sıkıysa 16 sına kadar herhangi bir gün resmi yazı ile bildirsinler. nasılsa geçti artık diye bugün izin vermişler. lütfetmişler.

Amann öğlen oldu şunun şurasında mesai bitimine ne kaldı kullanmıyorum önceden haber verselerdi neyse devlt kıymetimi bilir işallh çok çalışkanz biz memurlar yav:D:D

NACİ;

Başbakanlık genelgesinin çıktısını alıp ellerine verebilirsiniz. Niye yazı gelmesini bekliyorsunuz ki?

Öğlen Atatürk anıtı önündeki derneğin basın açıklaması ve toplantısına katıldım.

Açıklamada kamudaki istihdamımız ve fiziksel engellein iyileştirilmesinden vs.. bahsediyordu. Açıklamanın bir örneği de basın mensuplarına verildi. Bu açıklamada BALTHAZARD rezaletinden hiç bahsedilmiyordu. Başkana sorduğumda merkezden gelen açıklamayı okuduk dedi.

O zaman bu en büyük sorunumuzu (baltazar) görmezden gelen ve demeçlerine bile almayan genel merkez ve tüm sorumluları kınıyorum.

Neredeyse kameraların önüne atlayıp ben bas bas bağıracaktım, yeter bu rezalet diye.

Ne güzel bir gün değilmi bizlerde çalışıyoruz :)haklarımıza bakın

Geçen sene bizim kurumada yazı gelmemişti valiligi arayıp sordugumda birdefaya mahsus genelge çıkarılıp olunmuş birdaha ki senelere yazı göndermeye gerek kalınmaksızın hersene bu uygulama devam edilir deinldi valilik tarafından. yani herhangi bir yazıya gerek duyulmadan 10-16 mayıs sakatlar haftasının ilk günü olan 10 mayıs ve 3 aralık dünya özürlüler günü kamu çalışanlarına tatildir arkadaşlar.

Biz artık bu işleri biliyoruz ve arkadaşlar bunu unutmayın 3 aralık ve 10 mayıs her yıl engelli olup resmi dairlerde çalışan arkadaşlar 1 gün izinli sayılırlar. Ve bir gün öncesini müdürlerimize hatırlatıyorum ve izinimi kullanıyorum

Süpersiniz valla sabah 9:30 gibi foruma girdim izni unutmuştum konuyu körünce benim gibi engelli olan oda arkadaşıma dedim, beraber müdüre gittik valilikten yazı gelip gelmediğini sordum gelmedi dedi ben de ama genelge var dedim gidebilir miyiz dedim iyi hadi bakalım gidin dedi ve biz arkadaşımla süper bi gün geçirdik epeydir beraber çıkıp gezmemiştik :) çoooooooook teşekkürler bu hatırlatma için :)

Üst Alt