Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugüne kadar okuduğunuz kitaplar hayatınızda neyi değiştirdi?

Eshat

Aktif Üye
Konular
141
Reaksiyonlar
0
Bugüne kadar okuduğunuz kitaplar hayatınızda neyi değiştirdi?

Ben ilk kitap okumaya çok değerli bir abimin tavsiyesi üzerine başladım. Kitap okumanın ne kadar güzel bir şey olduğunu bana anlattı. Benim kitap okumaya başlamam ile birçok konularda okumanın faydasını fark ettim.

İnsanın okuduğu her kitapta yeni bir şeyler öğrenmesi,
Kelime dağarcığının önemli ölüde arttığını gördüm,
Değişik fikir ve görüşteki insanları tanıdım,
Bizzat örnek aldığım konular oldu.
Çevremdeki insanlara kitap okuma konusunda örnek olabildim. Vs.

Bu gibi faydalarını gördüm.

Mutlaka.insanın kültürünü bilgi dağarcığını geliştirdiği hiç şüphesiz çok doğru.

Kitap okumayı ben de çok seviyorum,kişisel gelişim,Türkiye ve Osmanlı Tarihi,psikoloji,macera romanları,dini eserler,dünya klasikleri,aktüel dergiler elime ne geçerse okurum,eskiden daha çok okuyordum artık internet okumaktan kitap okumak ikinci sıraya düştü :)
Okumak en etkili ve kolay öğrenme metodudur.
Okudukça ufkumun genişlediğini,olaylara ve hayata bakış açımın farklılaştığını,ve hayat merdiveninde bir adım daha yukarı çıktığımı düşünüyorum...

Sevgili Ezgi ne yazık ki internet hayatımıza girdikten sonra kitaba ayırdığımız vakit iyice sınırlandı ne zaman ki o rüzgarın hızını yakalayıp yine kitapla buluştuğunda onun yerini hiç bir şeyin tutmadığını yinede kendimize itiraf ediyoruz.
Türlerine göre her bir kitap ayrı bir yolculuk kimiyle fantastik dünyalara,hayaller alemine kimiyle,insan ilişkililerimizi gözden geçirip doğru,yanlış yaptıklarımızın bir özeleştirisini yapmaya çalışıyoruz.Kitap okumanın hayatı zenginleştirdiğine,doldurduğuna ve zamanımı daha verimli kullandığımı düşünerek kendimi daha iyi hissetmeme faydası oluyor.

İnternetin hayatımıza girmesi bizim kitap okuma alışkanlığımıza çok önemli bir etkisinin olduğu kesindir. Oysa kitap okumaktaki haz bambaşkadır. Kitabın sayfalarını çevirmek, kitaba dokunmak bence çok ayrı bir zevktir. Yani kitapla içiçe olmak...

Eshat;
Evet aynen katılıyorum internet olmadan önce ne çok kitap okurdum. Gazeta okurdum o gazete ne kadar güzel kokusu vardı Kitap okumak benim hayata bakış açımı değiştirmiştir Ufkumu genişletti.

melek2009;
Evet haklısınız, internet olmadan önce okuduğumuz kitap sayısı ile şimdiki okuduğumuz kitap sayısı çok farklı yani okuma alışkanlığımız daha da azaldı. Kitapların o sayfalarını çevirmenin ve kitapların kokusu bile insana ayrı bir haz veiryor..

düşünce bakımından çok şey kattı bana bakış açımı değiştrdi bazı şeyleri farkettirdi bilipte farkında olmadığım ve daha pek çok şey

Üst Alt